Separate names with a comma.
Može lock.
Ryzen 7 3700X AM4 Procesor - sve ispravno, prodajem jer ga više ne koristim. Tray verzija - bez hladnjaka. Sarajevo Stavio sam na olx 400 KM, za...
Gledam ovaj model LG 32GP850-B je u Stanicu 1419 KM, a u computeruniverse 385,71 € + dostava 33,40 € Koliko naplate poreza i carine još?
Zotac GeForce RTX 3090 Trinity?
Naručio sam ja Fractalovo kućište, uredno je došlo za nekih 10 dana.
Dobre komponente, a za monitor kao što je kolega gore napisao "27GL650F-B" ili također uzmi u obzir "27GL63T-B"...
Jedino ne razumijem čemu Intel ? Mrtva platforma od pojave prvog Ryzena 2017. i još dugo će biti mrtva. Prije bih uzeo 3700x i neku B550 ili X570...
Kućište je Fractal Design C ? To Bitfenix je viška u nazivu, jer je to drugi proizvođač kućišta.
Odličan izbor komponenti. Također samo volim itx, pa sada koristim sličnu konfiguraciju (prve generacije ryzena), sa Corsair SF600 i Define Nano...
Stavi bar Ryzen 3 1200, može se naći za 70 - 80KM. Onda ćeš moći da igraš sve na 1080p, naravno uz spuštanje postavki. Tu onda imaš dosta...
Hvala za info.
Prije sam uzimao neke komponente sa computeruniverse i tu je dostava 30€. Nisam koristio usluge mailboxde, pa ako neko jeste, može li podijeliti...
Probaj kontaktirati ovog lika, možda ti pošalje autobusom ili poštom regularno. Zna se desiti da znaju nekoga ko putuje u BiH ili nešto slično.
Kod nas nije neki izbor ... Ako naletiš ima i Corsair Carbide Air 240 Evo oglas u HR npr. -...