Separate names with a comma.
Postavio 1000 km na piku, valjda se nisam zeznuo. http://www.olx.ba/artikal/21821805/i7-8 ... 2x-2232bw/
Hello, Molbica, vrijeme mijenjati, imam ovo i volio bi prodati. Moze PiP da ne pretjeram? Intel Core i7 930 Gigabyte X58-USB3 DDR3 8 GB (4X2GB)...
Samo provjera da neko nije nabavio sebi nesto od 500 incha i zeli da proda ovaj maljusni monitorcic :D Koliko uopste vrijedi jedan ovakav model?...
KUPUJEM SyncMaster 2232BW monitor. Rijetko sam na forumu, po potrebi zvati na 061502293 Sarajevo
Pozdrav svima, Treba mi laptop i malo sam istrazivao. Cini mi se da je u ovom cjenovnom rangu najbolja opcija (1250 KM). Da li sam u pravu? Ako...
Hvala vam na odgovorima. Imam jos jedno pitanje, posto vec imas taj monitor mogu li znati kako si ga ti nabavio i po kojoj cijeni.
Pozdrav svima Molio bih vas za neku preporuku monitora velicine 24" koji bi imao iskljucivo namjenu obrade fotografija. Mislim da bi mogao...
Hvala svima. Prodano. Moze lock
Hvala Tale na procjeni. Nadam se da je OK. Ovaj racunar je od sada na prodaju. Vezano za prodaju u dijelovima, mislim da se to nece desiti jer...
Trudit cu se da zavrsim sve o jednom trosku. Ako bas ne bude moguce i ako budem morao prodavati pojedinacno cooler ti je na poklon od mene :)
Molim vas za procjenu i nakon toga prodaju sljedeceg kompijutera: Intel E2200 2.2 GHz AC Freezer Pro 7 Abit IP35 Pro XE OCZ 1GB x2 GIGABYTE ATI...
Odlicno, ATI mi je i bio prvi izbor. Malo me je prepala velika razlika u cijeni. Sto se tice SSD i trazio sam upravo Vertex ali vidim da je sada...