Separate names with a comma.
Ok fakat ću poslušati moga druga apdejta koji radi u Genelecu jer smo drugovi od sada samo šutim i neće biti problema i gotovo. :D
Pravila: 1. Zbog troškova poštarine i carine, u Genelec – Hardware Base nagradnoj igri mogu učestvovati samo posjetioci HardwareBase.net stranica...
:smt005 :smt005 ja ne znam šta ja radim pa da me banujete a drugo ja nisam izgubljena duša imam jedan pravac a to je biti dobar i otići u dženet...
valja mi sad tražit po internetu i valjda ću dobiti nagradu vrijeme bi bilo da nešto dobijem pošto nikad ništa nisam dobio ni na jednog nagradnoj...
Ja čekam zadnje kolo jer tada nastupam ja kao dobitnik sa nekom grafom hig-end ili procesorom. :D
Neće me sreća. :cry:
Hahaha nisam ja Mahir nego Mirza. :smt005 Dobro neću više pitati.
Eto poslao sam u zadnjem danu da li je stiglo ([email protected])
Ma bravo imamo mi potencijala. :lol:
Ko bi ovo kupovao bolje je neku low end of nVidije ili ATI-a uzeti nego ovo. :lol:
To tamam ću moći da nadogradim ove Phenome II i vjerovatno ću ići na četverojezgarne procesore jer to će sada postati jeftino. Čestitke za...
Vidim da niko ne zna. :lol:
Zanima me da li je 32 bitni sistem ograničen i sa video memorijom na grafičoj kartici odnosno što ako se upare dvije HD 4870X2 2 GB grafičke to bi...
ova je slabija od prošle samo memorija. :smt005