Separate names with a comma.
Kako si zadovoljan sa 3008? koji ti je motor 1.5/1.6 ili 2.0 Jesi li imao ulaganja i sl.. Jedina mana je što nema 4x4 modela to me za sada barem...
Prodajem mobitel: Huawei P40 Pro bijela boja. Bez punjaca Dolazi maska zaštitna Licno koristim mobitel dvije godine sve radi bez problema...
Baš je sinoc led poderao auta, ko nije imao garažu jutros je imao šta vidjeti.
Kod mene na poslu neki Brother DCP-T720DW tintni višenamjenski uređaj u boji 3-u-1 Brother InkBenefit Plus. Nikad cuo za tu marku al fakat se...
a u pm jesu ga smutili pa nije ni cudo što ima dosta kritika kad je toliko kombinacija. ima ih po cestama solidan broj a proprilicno su na lošem...
jel kod Evoque fordov motor?
Zanimljivo "Umalo da kupim CX-5, 2.2 skytec, full koza, xenon čak i Range Rover Evoque." kakvi su sa održavanjem? Ja ganjam GLK facelift model.
Treba mi savjet izašao sam iz štosa, odavno nisam ganjao PC dugo sam na office laptop i ps3 pa ps4 razmisljao o ps5 ali ps plus me poceo dosta...
Biti ce sutra rikavela motora :D
da da, prve dvije trke subota.. zbog mjeseca Ramazana...
Ima li neko da je u Zagrebu? treba mi jedna usluga platio bih, paket jedan da pokupi i prebaci do BIH Tz.
Ima li neko EON slot viška? dajem u zamjenu iptv listu sa arenama naravno.
esim je odlicna stvar, ubacivanje skeniraš kod ili ga rucno ubacis pogotov kad mijenjaš mobitel nema više vadi sim i prebacuj. eSim je top...
Šta je ovo Hamo u Ferrariju od 2025 godine