Separate names with a comma.
Dobio sam od internet provajdera neki stari router velicine centralne jedinice...spojim internet od racunara sve radi i od laptopa ..e sad mi...
e sad me zanima koji da uzmem hdd dal SATA ILI ATA slabo se razumijem u to i dali moze na ovaj moj laptop jer je stariji model i ja sam iz...
stoji jedno 10 minuta na 45 % i cuje se krci hard disk i kasnije brzo dodje do 100 i pise nesto DISK IS DEMAGED i ponovo me vrati na...
pozzzz ....imam problem sa instalacijom xp-a na laptop compaq armada m300 ....formatiranje diska dodje do 46% i stane nakon toga ponovo se pokrene...
napravio sam profil bh mobile i nasao APN i sve ukucao sto je pisalo za rucno ubacivanje na njihovoj stranici..al opet ista stvar....
da prvi put i na tom drugom telefonu je mogao ..samsunt sgh-c260
ljudi pomozite kako koji dan ventilator sve bucniji....mozel se kako smanjiti buka...
nece opet probao samuci i preko opere al isto ,kad sam bio u mobitel servisu kazu da treba ubaciti softwer ????
nije ni mogao i kad sam ga kupio
ja sam iz bosne i moj operater je BH Mobile i slao sam prijave i opet nista ,radio sam i rucno ubacivanje .Kad otvorim internet pise POVEZIVANJE i...
da li neko zna kad ulazim u net na mob pojavi mi se komunikacijska greska ako imate problema obratite se vasem operateru.....zvao sam ih al opet...
e nasao sam ventilator od druga samo nezz dali meni odgovara kako cu to vidjeti???