Separate names with a comma.
Zamijenili su hdd i sad je sve ok
Napojla je neka LC 500w. Uzeo komsija ovaj komp ali ima problem sa hard diskom. Zar je moguce da nov hdd ima ovoliko bad sectora??? [IMG] [IMG]
Misljenje o ovoj konfiguraciji?? ? https://www.olx.ba/artikal/28558712/racunar-ryzen-5-dominatorryzen-5-1500x-3-5ghz8gb-ddr4/
Na laptopu je samo jedna plocica rama tako da...vracam laptop komsiji neka ganja dalje :D hvala svima
Instalacion usb prosao na drugom laptopu bez greske znaci nesto je do laptopa
Ima jedan usb3.0 port jedan 2.0 port. Nekako sam uspio pokrenuti instalaciju i izbaci mi ovo [IMG] Mislio sam da ne valja instalacija na usb-u...
Ako sta moze pomoci [IMG]
Nemam tu opciju nigdje :/ stavio sam sata na IDE i opet nista. Kada restartujem laptop i pritisnem f8 ponudi mi safe mode i sl i odaberem start...
Je li to to? [IMG]
Pokusavam da instakiram win7 na neki laptop. Instalacija na usb-u. Bootuje uredno dodje do odabira jezika i ostalo i idem na next i pise no...
Istekla je garancija na zalost :/
Znaci za kante je...
Jesu li mu rekli sta je bio problem, i ovaj je bio na servisu dok je bio u garanciji, novu plocu stavili
Kad je na punjacu samo "zasvijetli" crn ekran. Iskljucim ga sa punjaca i nakon par minuta dodje sebi, otkljucam i sve ok na par minuta i onda opet...