Separate names with a comma.
Ja sam prošle godine kod njega uzeo neki Eizo monitor, slučajno naletio na olx-u na radnju. Takođe sve preporuke za njega.
Moze lock.
Uspio je preko aplikacije, hvala igor.g. TV ima 921 radnih sati. Da pojasnim, TV je dobijen u nasljedstvo, zna okvirno kada je kupljen a na...
Jeste jako malo, a obzirom da uz TV dolazi smart remote valjda nije moguće ući u service menu da se vidi panel display time. Pokušat će danas naći...
Prijatelj prodaje navedeni TV star par mjeseci. Na žalost nema garanciju. Slike su ispod, na ekranu je još uvijek folija. Ako može neko...
Kako vidjeh ovu pricu oko healtha SSD-ova, rekoh da pogledam i kod sebe stanje, kad nudi mi novi firmware. Disk je sistemski, je li pametno to...
Kupljeno, moze lock.
Kupujem grafičku do nekih 250 KM, ako neko nešto prodaje može ovdje ili u pp.. Lokacija po mogućnosti Sarajevo i okolina..
[MEDIA]
Prijatelju treba neki laptop, ništa posebno, 15.6" display, neki i5 bilo koje gen., 8GB rama, po mogućnosti SSD disk i da je baterija koliko...
i5 -8250U 8GB DDR4 2400MHz 256GB SSD 14" FHD (1920x1080) IPS Windows 10 Pro 64 Uz njega još dođe licenciran Office 2010, kao i ruksak Samsonite....