Separate names with a comma.
Ne znam da li sam toliko ispao iz fola, ali veze nemam sta je DF ocjena, niti Judder Survivor. Sto se tice reviewova, ACG i Skill Up su mi se...
[MEDIA] Kakvo razocarenje. Ako nista, tu je Baldur's Gate 3.
Odlican deal za MW.
Solidan deal za tastaturu, no treba jos uzeti u obzir da Romer G switchevi nisu neka sreca, ABS keycaps i velika je sansa da ce naici na clicky...
Smatram da nije greska sto su napravili ovakav zaokret. Da je Genta razmisljao konzervatnivnije, ne bi bilo AP-a, niti Pateka i Vacherona. Na...
Glasnost iskljucivo zavisi od switcheva, a ima vrlo tihih, skoro necujnih switcheva. Otkad sam otkrio cari mehanicke tastature, definitivno se ne...
Mislio sam na video iskljucivo, no sto se tice konkretno modela, ne bih se bunio ni za ovaj, dok kada bih birao, Royal Oak no date bi mi legao kao...
Moze lock.
BUMP. 250 KM.
Vjerovatno najbolji video sto je Watchfinder objavio: [MEDIA]
Ma kakvi, nisam ni implicirao na takvo nesto, vec da ljudi ne bacaju novac kada postoje dosta bolje opcije po pitanju tastatura, a i miseva....
Donekle istina, no njihovi proizvodi vec relativno dugo nisu na nivou kakvi su bili u pocetku. Doduse, generalno vrlo malo proizvodjaca za...
Nadam se da je ovo pokusaj trollanja. iKBC, GMMK, Anne Pro, Ducky... ono sto mi je prvo palo na pamet, sigurno ih ima jos. Trenutno koristim novu...
Samo da bude dobar kao prethodni dio, a izgleda da ce biti daleko bolji po svemu vidjenom. OST zvuci odlicno.
Ako imas viska raznih keyeva, tipa sa Humblea i sl, ovdje mozes probati da tradeas: https://www.reddit.com/r/indiegameswap/ Po punoj cijeni IMHO...