Separate names with a comma.
Cijena koju sam napisao za 48" samsung je u imtecu na kreditnu.Gledao sam u radnji cisto zbog garancije, drugacije je kad imas gdje da odneses tv...
Nakon dugo citanja i razmisljanja sveo sam listu na 4 modela: samsung 48H6400............1477 km samsund 50H6400............1561 km sony...
Hvala na odgovoru! A koji je sistem za garanciju? A sto se tice panela moze li se to provjeriti prije kupovine ili kako ti se posreci? I da pitam...
Pozdrav, renovirao sam stan pa je sad dosao na red i tv. Ako moze preporuka, mislio sam uzeti neku 50-ku do nekih 1500 km da se moze kupiti na...
Hvala vam obojici.Sa rucnim podesavanjem sljaka pa neka bude tako dok oni ne dodju i ne rijese to kako valja.Hvala jos jednom...
TP-LINK TD-W8901G
Hvala drug.Mislio sam da se moze nesto uraditi da ih ne cekam mjesec dana.Prijavio sam pa valjda se smiluju da dodju.
Imam moja tv net paket.Izgleda da su nesto cackali i posljednjih par dana ne mogu da udjem ni na fb ni yt i jos par stranica.Preko lana nemam...
sad na drugom stb mogu gledati samo program koji se trenutno gleda na prvom...
Treba mi pomoc.Imam tp link modem TD-W8901G i podesen je prema ovom uputstvu i sve radi uredno.Sad me zanima kako da podesim da radi na 2 STB...
vidi dali ti ovo moze pomoci... http://www.pik.ba/artikal/1515215/kontr ... tilatore-/
motorolin modem?
mozda jeste kod tebe ali svako ziv se zali...
Ma problem je sto mi jos nisu ni uveli "moja tv" a adsl mi sa slobodne parice prebacili na telefon bez ikakvog obavjestenja i iz tog razloga sam...