Separate names with a comma.
Oj kad ovi sto mazde voze seru za vw i koroziju pa vw koroziju rijesio sa golfom 2 ono sto je mazdi trebalo do unazad 10 ak godina :D
Pa nije to mazda :D
Sinoc lagana voznja ko kod nas magistrala malo otvoreno do 100kmh naravno idealni uslovi cca 30km, inace prosjek 5.8l zadnjih 5 tkm jebo dizela,...
Kontam zbavit dascham za auto moguce i nazad ali nebi sad kablove razvlacio radio ciganluk. Nista specijalno ne trazim neka preporuka?
Ja koristim pixel 7 pro (ne znam koliko se razlikuje od non pro modela) jos od kraja prosle godine dobar telefon nemam nekih zamjerki osim...
Jel otvorena sezona :D Vrijeme katastrofa ja par puta na posao otisao i to je to jedna lagana tura vrijeme ne pamtim ovako los mart i april...
Japa ne kontam ovaj dio sa full kaskom? Full kasko uzimas ako nekoga opalis ili tebe neko udari, led, kradja vandalizam itd. sto garancija od...
Kako je krenulo Roko's basilisk ce jos postati realnost :D Preporuka nemojte ako vec ne znate o cemu se radi guglati, upozoreni ste :D
Uzeo prije mjesec Michelin Crossclimate 2 cjelogodišnje jer auto ima samo jedan set tj ljetne polovne koje sam prodao. Zasad zadovoljan.
Ma nije samo u Bosni tako. Nigdje nije bajno. Neko spomenu Hrvatsku eh i tamo se podmaziva itekako. U Njemackoj sam se nagledao truhlovina auta u...
Najbolje ovo sto Dino veli ima Osram pa i Philips led h7 svjetla legalna ali treba vidjeti da li je auto na listi kompatibilnosti. Onda imas...
Samo kako nas prave budalama to je cudo. Sa novim pixelom ne dodje punjac nego samo type c kabel znaci moras posebno kupiti punjac. Original...
Hvala Al evo riješio danas 600€. Samo Bosch paše radi nosača valeo i sl. nula bodova, 04L903024T je originalni dio.
1.6 TDI ne znam detaljnije Al belaj mora ga ovdje praviti auto ne može takav na put.
Kakva je situacija sa dijelovima kod nas? Jaranu u Minhenu crko alternator na golfu 2017. Nema pite da nabavis dio mora se čekati i to kad dodje.