Separate names with a comma.
Ma kakav racun ubaci TV u auto i vozi jos bolje bez ambalaže da ne misle da je nov. I spremi 20€ na kafu za svaki slučaj jer ta klosarija sto...
@Japa kod tebe je 1.4 turbak a ne 1.5 tsi to je skroz drugi motor. 10l to je bas ogromna potrosnja, gledam na spritmonitor niko nema ni blizu tu...
Vjeruj pomislio sam trebao sam uzeti neki fully ali iole da valja je puno skuplji nego ovaj hardtail sto sam uzeo al ne znas nikad u budućnosti......
Ma i ja jedan dan imao preko 1500m uspon ali zato spust ljepota uspio sam skoro 70kmh po gps Max :) poslije napora prisjedne mi bajke par dana....
Ja sam na godišnjem sad dole bio 4 ture u 10ak dana samo odvukao sa MTB po Vlasicu, razbolio se i imao obaveza pa sam vozio puno manje nego...
Sretno Selvine, dobra kola jebo SUV bez 4x4. Btw otkad je alfa dobro auto cuj stelvio pa stelantis propao ko grcka. Ne zezam svidja se i meni...
https://ebay.us/m/s78c96 Jel ti to ta baterija što ti treba?
Napišem duži post da se osvrnem na zadnji post od kolege Qlera al ne vrijedi i obrisem ga :)
Ma bas skupo u pm kao i onaj Wahoo. Ali eto vidjeh negdje ovaj moj sad vec stari edge 530 180 eur negdje bio u njemackoj. Road bike cisti znaci ne...
Ja zato uvijek nosim kacigu. Prije 2-3 god pao sam na kuk klizavo lisce bilo a imam onu obucu sto se kaci na pedale nemas kad skinuti pomodrilo...
Respekt svaka cast 20% lol to nisam nikad vozio. Jesam 15% i to kratko dusa hoce da izadje :D Taj fazon na garminu uspon to je ekstra pripremis se...
Nekad se ovdje dci motor hvalio a sad odjednom ne valja. Da ne valja ne bi ga mercedes ubacivao nekoc u svoja auta jer su skontali ne isplati se...
Ja imam garmin edge 530 vec 3 godine. Must have za navigiranje. Garmin je Tito sto se tice bicikala ima i Wahoo isto odlican ali mislim da je...
I kod mene se vuce isto crysis na 8600 GT i to 256mb :D
Ma samo zivkaj dok ti tehnicar ne dodje na lice mjesta i trazi zamjenu opreme.