Separate names with a comma.
[IMG] Za ljeto spreman. Imam stari model asimetric 5 odlicne gume sportski osjecaj voznje. Dilema bila ove goodyear ili pilot sport 5 ali gotovo...
Ma cijene rada i usluga u BIH su jos dobre sta ce tek doci. Meni neki dan balansira covjek gume za 15km :D Generalno svugdje je sve poskupilo....
Jel to G403 misonja? Imam ga i ja prezivio vec 2-3 konfe jos od doba bf4 ga koristim jednostavno nece da umre nikad ni mikroprekidac da ode, sad...
Ma kakvi lanci dobre zimske gume i deri.
Meni jučer stigao android 15 na pixel. Ne vidim ništa novo.
Ja imam jarana postara i znam sve postare u mom mjestu sad na godisnjem haman svaki dan ujutro kafu s njima pio. Znaci uzjebu se samo kad su...
Evo rješeno nešto su krivo pritisli, hvala
Vivax klima montirana prije godinu dana tačno puše hladan zrak neće da grije, vanjska jedinica ne vrti onaj ventilator? Ovo je kod roditelja u...
Jel to zamjena tockova ili montaža novih guma sa balansiranjem?
Ovo mi upada u oči: F40 direkt na zadnju F67d? Jel se to može tako? Pitam jer sam ja koliko se sjećam kad sam radio update biosa na b450 ploči iz...
Dobro samo me nemoj izlevatit da vucaram džaba centralnu dole Poslao sam ti PP Što se mene tiče može lock
Hvala na procjeni. Masina i jest kompletna mada se dvoumim dali bi sve prodao. Dakle to je konfa iz potpisa: AMD Ryzen 5 2600 8GB PowerColor...
Moze procjena posto veze nemam? 8GB PowerColor Radeon RX 580 Red Dragon V2 nemam ambalaze AMD Ryzen 5 2600 6x 3.40GHz So.AM4 BOX dodje...
Kod mene je OPF i ne znam da ga imam.