Separate names with a comma.
Imamo novog Allseason kralja: [MEDIA]
Kupio sam onaj tcl tv u julu odmah registrovan za produženu garanciju 2+3 god. Dobijem sljedeći mail: Očigledno sam negdje fulio ne znam otkud...
RDR2 je top ne znam da sam bolji SP odigrao.
Jbg Qleru Mercedes je to mora biti skupo Što se akumulatora tiče meni je davno na nisanu 1.6dci izbacivalo start stop grešku. Par mehaničara...
Sviđa [img]
Uradise mi servis, znaci samo ruke moj materijal. Ulje svi filteri svjećice i zadnje kočnice, digitalno zavedeno što mi je bitno, sve 215KM (10km...
Dosta smo već pričali o pixel 7 pro. Troši chipset bateriju to je najslabija tačka i što sporo puni doduše ja nemam original punjač. Ja ga imam...
Evo javljaju da može, radi se o cmv Vitez, cijena 2h otprilike 110km. JBG bitno je kad budem prodavao auto sve digitalno zavedeno lakše prodati....
Da li je moguće kod nas u BiH s raditi servis auta sa materijalom koji sam ja kupio, sve po specifikacijama? Konkretno VW servis. Majstor mi na...
Ovaj tale je za promatranje a vi ste gori što uopće sa njim ulazite u diskusiju.
Lock
Kod mene je Revanced Extended i radi dobro.
Prodajem MICROSOFT Xbox Series X 1 TB. Konzola stara 8-9 mjeseci malo koristena mint stanje, kupljena u Mediamarkt u DE. Dodje sve sto dodje uz...
Ulje je top pratio sam najbolje sto pase mojoj specifikaciji najvise kad je motor hladan a nasao sam ga za ekstra cijenu. Auto na intervalu od...