Separate names with a comma.
Sta je tacno problem sa opf? Cuner nisi. Ja vozim auto sa opf evo 4. Godina blizu 90k presao i ne znam da ga imam. Nema drkeljanja kao kod dizela...
Ovaj zadnji sto si postavio sam mislio, cak bi prije izabrao taj gekko od 780KM samo sto mu je lanac nov tj cist :) edit: Obrati pozornost na...
Fischer marka je low end ovdje se to prodaje po OBI i takvim radnjama tako da za te pare ne bi ni pogledao. Taj cube je star nekako, lafo prodaje...
Ne znam kakve su cijene dole ali taj bajk brat bratu ne vrijedi vise od 200-300KM to je bas staro. edit Gemini veli 2017 mozda tako da nije...
Sestica je i kod mene danas kontam bas ih namontirati bas ta 225/45 18 tihe udobne, zimske miselinke cc2 puno bucnije.
Hvala momci. @KingT bajk je Scott speedter Gravel 2021. Gume sam zamjenio ovo je već 3. Set, uzeo sam kvalitetniji sic Sq Lab, pedale itd....
Pao je i Salzburg, cuvao sam snagu moglo je i brze ali zadovoljan. [img] [img] [img]
Maska i staklo kvalitetnije od prvog dana i telefon nakon 2-3 godine ko nov. Hebe mi se za dizajn telefona svi su ionako 99% isti.
Kod mene je MSI G322CQP i ima HDR i ista stvar, kad ga upalim jadno izgleda isprano boje nikakve cak i nakon kalibracije tako da je uvijek ugasen.
I kod mene je oc-an RAM 1.35V i bude tu oko 50. Stavio sam 12ku odozgor da puše na ram nisam puno testirao ali mislim da sam dobio par stepeni....
Da li je moguce na Brave mobilni da se logiram kao chrome na pc i da mi povuce sve bookmarkse history i sl od chroma i da bude obostrano kompatibilno?
Konfa iz potpisa koju sam pazario prije 2 mjeseca i 10 dana tad je kostala 930eur sad odem dodam isto sve u korpu 1413eur i to je ovaj ram malo...
Drug moj ti ko nisi cuo za AI :D Ja sam se ovih dana backao sa OC prije svega ram memorije jer imam bas sporu memoriju cl46 ddr5 5600MHz i uspio...
Gugl veli 1kW je min za tu graficku u loadu sama povuce 600W jesam sta propustio?
Svaka cast samo sad moras ici na 9800X3D promijeni plaftormu iskoristi tu karticu :D