Separate names with a comma.
Po meni poprilicno zahvalna stvar sa dobrom kvalitetom ispisa Za taj novac koliko kosta dobra stvar.
Nema sanse da ce raditi pogotovo kada danas imas mb koji ne podrzavaju ni svaki DDR. Dakle svoje potrebe zadovolji kupovinom jos sdrr ili mjenjaj...
Uzmi ti 10 ovakvih compova za igre i 6 slicnih za net a ne ggledaj da ustedis mozes li?
Hmmm u igraoni prije svega nece biti celeron procesori (celeron je namjenjen iskljucivo za net) Za igre su namjenjeni pentium 3.0, 1 GB RAM-a...
[CraZy] ja te pozivam ako zelis dodji razuvjeri se za 20 dana ako si blizu dam ti adresu i ti dodji bit ce mi drago da dodjes i da testiras. Ja...
:) dzaba narode mene niste bas ubjedili opet ostajem na intelu upravo smo ubacili 10 compova (za gamerski klub, sve je INTEL) Testirali smo...
Processor Intel® Pentium® 4 Processor 520 with HT Technology Operating System Microsoft® Windows® XP Home Edition...
Mah vecina od nas kupuje ime (mozebit i da je ispravno) . Ja znam da ja primjera radi nebi uzeo ni jedan LG studioworks (ili nedaj boze mjenjao)...
ma nece prodavac davati vecu garanciju od proizvodjaca al hoce manju :P. To je ono o cemu se radi. Znam vecinom kako ti dobavljaci rade (haj u...
:) Deloren zavisi od shopa do shopa ja pouzdano znam gdje se na WD hdd na Viking ram i Intel proizvode daju po tri godine garancije (neovisno od...
hmmmm moguce, ali iskreno govoreci nisam usao niti u jedan shop i da si mi rekli da je 3 god na AMD.
Dali se za tri godine garancije INTEL-a isplati dati nesto vise novca onda? Ono koliko sam ja skontao kupci se vecinom zbog cijene odlucuju na...
Ma dobro heb ga mislim da se i ovdje radi samo o navici sve mi se cini i tvrdoglavosti :) nebi niko popustio da je neznam ti sta u pitanju....
hehehhe cuj iron maiden heb ga svako se zayebe u zivotu ba :) heb ga da mi je sta ostalo love nebi ja mnogo kontao koju bi VGA uzeo al et tak se...
Mah ne vjerujem ni da cu ovo :(