Separate names with a comma.
Lock
Ima, i 3.5mm i chinch
Dobar zvucnik pravo trese mahalu zato ga i prodajem :D moze i 150KM
Ako ima neko zainteresovan nek posalje ponudu u PP.
Prodajem navedeni zvucnik, jako fino ocuvan i super radi, nema nikakvih meni vidljivih/poznatih mana. [MEDIA]...
Ma ovo je bilo OC na max :D Mislim da sam ga przio sa 18x 4700-4800 Do 80-85C core temp (na stress sa Prime95) radi sa slijedecom postavkom: 4x...
Ljudi moji...konacno. Build sam nazvao INFERNUS, jer mi je to bilo jedno od drazih auta u GTA5, jer je pretezno crveno-crna tematika (koje...
Gdje si bio prije pola godine :D Kod mene isti samo i5 i nemam type cover, 1700 EUR platio.
Joj ljudi, ne bi vjerovali da evo 3 sedmice nisam sklopio kuciste, dosao do kraja, nasuo vodu, trebam spojiti dva kabla i cover staviti, ali nekih...
Nadam se veceras kompletirati...mada to govorim vec 15 dana svima koji pitaju. Imam slika, bice veceras ako nista to :D
Ja spremam narudzbu za Captur E-Tech i ima sve, ali jednozonska klima, auto kosta 34.450 EUR prije popusta...uzas :D
RGB ili ARGB?
Ganjam i ja ARGB splitter, nasao sam jednu opciju ali bi stigli tek za nekih 3-4 sedmice.
Kuciste prvobitno nisam ni mislio mijenjati, C700P mi je odgovaralo skroz, ali dvije stvari mi se svidjaju, a to je ovaj cover unutra (isti kao...