Separate names with a comma.
Hvala,rijeseno :)
Ti znaci hoces managed server da imas WHM/cPanel instaliran.. Morat ces platit vise onda.. Ima par dobrih,ja sam koristio jedan dobar "keyweb.de"...
Re: K: pokvaren K750i za dijelova ili samo display Mogu ti poslati busom ? kako to ide...
Dakle skinuo sam ovaj korisni programcic i sada me interesuje sljedece : Gdje vidim koliko sam potrosio realno pa ako moze da mi kazete gdje...
Re: K: pokvaren K750i za dijelova ili samo display Imam ja razvaljen D750i valjda su isti oni,Display naravno radi (ne radi kod mene mreza i...
Ma ipak ima previse raje na tom sajtu,ja nikada nisam dobio majce takodje
Dakle imam domen "nufc-balkan(dot)com" Imam extra Server gdje mogu hostati sadrzaj. Odlucio sam da pravim Newcastle United FC Balkan sajt.. Trazim...
Ma nisam znao kako,nije bilo bitno PHP,AJAX,JS ili sta ja znam...Uglavnom pomoglo mi je ono sto si mi rekao "onChange" pa sam nasao par primjera.....
Problem rijesen sljedecim kodom : <? include 'config.php'; ?> <script language="JavaScript" type="text/JavaScript"> function promjenipice() {...
Hvala vidicu sada ....
Imam formu koju pravim za svoj sajt.. Sajt radim u phpu i sada radim na projektu " Šta pijem " Dakle korisnik ima panel gdje selektuje pica iz...
keyweb.de,nahvalili su ga ..