Separate names with a comma.
Jutro drugari, evo stanje se popravilo, juće sjedem za računar, kada ono sve učitava, mora da je neko bio fin pa popravio port na modemu. Zvali u...
Drug moj samo HWB učita na pregledniku i evo trenutno pišem post na računaru, ovo je neko namjerno negdje napravio blokadu. RAspetljat će se čvor....
Zvao serviser BHTelekoma da dođe kući, nije bilo nikoga u to vrijeme svi posao škola, javi mi da je postavio internet potove na modemu LAn-1 iLAN...
WI-FI radi dobro otvara sve, ja port fizički nisam mijenjao, ako su oni nešto dirali to je to. Ubijeđen sam 100% da je do BHTelekoma. Gore u...
Evo ponovo neće da učitava stranice interneta preko google chroma. Ja mislim da mi ovi iz BHTelekoma port na modemu hakiraju, neki dan kad sam...
Tražio da povečaju maksimalno brzinu dok traje promocija, zovu danas sa terena kažu moraš pismeno zahtjev poslati na šalteru, puštaju koliko kome...
[IMG] Trenutno moje stanje po povečanju brzine, ide glatko.
Allahrazosu i Vama Bajrambarečola
Mijenjao novi akumulator na autu i posmatram kako to rade. Preko OBD-a, pripremljen akumulator spoji da ne gubi kodove i kreće sa zamjenom. Sve...
[IMG] Stanje kod mene MojaTV ful S optika!
Hladenje, ima vec gradsko centralno. Filteri su mi najvazniji. (zivim blizu termo-elektrane, a nedavno maloj radili testove na alergije i...
A što ne bi moglo preko agregata, kao što reče najveći potrošać je grijać 400 Wati vuće dok ne potpali vatru, svi ostali su manji potrošaći, tako...
Ovakva bi ti pasala sa izlaznom temperaturom do 75 °C
Može i na radijatore, tada je bitna grejna površina radijatora,