Separate names with a comma.
Hvala, moram tražiti zamjenske za originalne Mazdine nemogu se pokriti financijski.
Kolege vidim da radite sa autodijelovima radnjama, pa ako neko može da provjeri cijenu za zadnje lafete Mazda 6 2010g GH karavan sa vijcima za...
Pmogneš mu kod preglednosti izbaciš lijevi žmigavac i neka pići, skineš ga sa leđa.
Ja sam isto u SA stao na stanici za BUS da sin izađe, došla kazna 40 KM zvao plicisku stanicu center da vidim zbog čega, kaže stali ste negdje na...
Bjrambarečola, zdravlje i sreča da Vas prate.
Pozdrav drugari, nabacite link koja bi TV kuća najbolje prenosila SP da uzmem pretplatu dok je SP ili IPTV.
Sretno Tale, neki te kude, a prijatelji hvale,:)
[MEDIA] Najača promocija i najava sretno BiH Zmajevi na Mundijalu.
Traži se gradski auto benziac, po mogučnosti četvera vrata, može i stariji samo da je tehnički ispravan, da nije udaran.Večinom bi se koristio SA...
Hj sačekaj koji dan sad će toga biti na velikim popustima, zbog Mundijala za te novce moći ćeš dobar TV kupiti.
To je moja planina Zvijezdana.
Ej drugari čestitke i od mene našoj FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI na plasmanu na MUNDIJAL, došlo je to u najljepše vrijeme proljeća kada se sve budi....
Hajmo prognozirati utakmicu; Bosna i Hercegovina- Italija: 5:2 Bit će petarada.
A koji si ti pesimista, danas igraju svi fudbal, treba imati i sreću na svojoj strani i samouvjerenost želju. 90% nas da usmjeri svoju energiju u...
Tatalijani su se uvjek provlačili kroz iglene uši, na neku svoju igru provokacija, to im u zadnjih 10 godina i nije prolazilo. Smo naši da se ne...