Separate names with a comma.
Probaj sa ledpm kockom leda da držiš na tome od hladnoće popuca i lagano skineš.
Evo da i ja svoj test izbacim, o potrošnji dizel goriva 95% otvoreni put i nekih 5% gradske vožnje prije polaska na put nasuo rezervoar do prvog...
A negdi si ga u nizbrdicu ušperio, pa nema potrošnje hehee.
Evo konačno sam riješio kupnju auta, uvoz iz Švicarske Mazda 6 2010 g, kilometraža 151.000. Motor dizel 2,2 m3 120 kW/163 HP. Ako je neko ima ili...
Ja još auta kupio nisam evo več od teme kako sam postavio triči tamo, trči vamo lizing nikako u BiH za nas nisko buđetne porodice, polovnjaci...
Sretno drug, da te dobro služi i na bolje promijenio. Ja nebih nikakav servis radio dok imaš garancije od prodavaća i ako nije vrijeme nekom od...
Vjerujem da bi to kod nas ekspandiralo sa solarnim panelima, samo zakon da se usvoji, da se može na distributivnu mrežu priključiti. Vidim i banke...
Bajram mubarekoslun svima koji slave.
Sretan i Blagoslovljen Uskrs, svima koji slave Uskrsni blagdan.
Slažem se s Vama da je vrijeme kupovine auta polovnjaka ili novog posle korona krize diglo u nebesa, a i sve ostalo gradnja nekretnine. Ja sad...
Dragi moji forumaši, Interesuju me iskustva kupovine auta na jedan od ovih navedenih načina. Koliko je to kod nas zastupljeno i šta je povoljnije...
Pa vidi na njihovoj stranici, kakve uplate podržavaju.
Ja prošlu zimu bojler grijao preko etažnog grijanja struje dolazilo 30- 40 KM račun za struju. jesam potrošio jedno dva metra drva više nešto mora...