Separate names with a comma.
Pa dok miruje kotao i ne radi u spremniku se formira plinska faza, zbog niskih temperatura butan sporo isparava pada pritisak pliske faze i gasi...
Drug moj, ako koristiš LPG mješavinu propan i butan, za zimsku sezonu traži omjer minimalno 40% propan i 60% butan. Butan zimi sporo isparava, pa...
Dobroa investicija, nek te služi 5 godina to je 0,23 fenonga po danu.
Ma Zvijezda je čarobna kao i uvjek, sad je dobro dok nekrene jugovina otapati.
Ej kolege jeli se to zove zimske radosti ili zimske gadosti činimi se prije ovo drugo.
Ma i kod mene ima grafička NVIDIA ali je izgleda u Biosu iskljućena jer vidim da je na ntelovom integrisanom čipu. jedan sinu treba samo za ofice...
Ma sve mi je skupo na njemu raditi oko čipa, probao jesam bateriju vadit ali ništa, nisam puno htio unijeti pasvortu da ne gađam bojim se da se ne...
Nigdje više snijega kao u Zvijezdi i hladnoće, ali zato su ljudi topli i srdačni.
Rješio sam upgrate sa SSD diskom Inteso sata 3 nešto nije htio pa sam odustao od njega. Jaao još jedan u drugom računaru Skan Disk 256 GB nije mi...
Pozdrav drugari, Prilikom nadogradnje ovog laptopa sa SSD diskom u biosu ima paswoet lpjeg nemam, ali vidim da je boot na legacy čekiran nemogu...
Ako je na BH Telekomu ima najmiti ekstender 1. KM mjesećno uz pakete...
Sinoć deinstaliram SSD preko Upravitelja uređaja, jutros upalim računar prebacim na drugi USB port kada ono windowsi prepoznaju obje particije i...
Pzdrav drugari Tebam pomoć imam jedan korišćeni intenso SSD 256 GB, sata 3, koji je preko kabla sata 3 USB da vidim šta ima na njemu znam da je...
Drug ako imaš klimu u toj prostoriji, ako ima program da odvlaži zrak, a se nekim mjeračem vlage kontroliši vlažnost 45-50%
Teba vidjeti koje aditiv preporuke proizvođača motora.