Separate names with a comma.
Prije 3 mjeseca zamjenili staru gorenje 10 god radila, sa Bosch susilicom sa toplotnom pumpom. Odlično suši, tiha je, i ne stvara vlagu u...
Meni neka cura u Ford fokusu mk1 branik zadnji oštetila prošle godine, bas puno i morao ga mjenjati, i mrvicu zakačila jedan blatobran. Njeni...
Jesi ti koristio uopće face id? Kakvo unošenje u lice? Nemoj ispoređivati face unlock sa androida onaj standardni sa face id, razlika je nebo i...
Taman gledam i ovaj Garmin Venu i Vivomove, isto fini ženski satovi. Kolega mi je imao Garmin Fenix neki skupi, i nedugo nakon toga ga zamjenik za...
Šta senzori mu nisu najpouzdaniji? Ma to bi bilo za trčanja ono da može rutu ucrtat, fitnes kad se odradi kalorije i te stvari i otkucaji srca,...
Trebao bih ženi uzeti neki pametni sat, trenira zadnje 2 god i eto voljela bi neki taj sat, da moze otkucaje srca i ta mjerenja aktivnosti osoba...
Meni učitava uredno slike, nisam primjetio taj problem. Ja sumnjam da bi pratio forume preko mob da nema ove aplikacije, navikao. Sent from my...
A eto sad ispadam Apple freak jer mislim da originalna oprema ima veze sa battery health. Ne opravdavam Apple, ali mislim da radi toga traje duže,...
Dali koristiš originalan kabal i punjač uvijek? EDIT: sad sam vidio odgovor iznad ovoga :) Ja apsolutno uvijek koristim originalan kabal i...
Ja ga svaku večer punim do jutra ne obazirem se dokle je došla itd, nekom 8 mjeseci i dalje 100%, tako radim sa svakim telefonom, vjerujem da su...
Pixel i baterija po meni pogotovo pored ostalih nabrojanih ne idu u istu rečenicu (govorim iz negativnog iskustva). Sve se svede na izbor sustava...
Mozda EON Connect ako si na Telemach ti rješi problem, znam da ima gumb optimise Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ljudi, jesu li alfe stvarno kao što u memeima pričaju :D meni osobno daleko najljepša auta :D ima li tko iskustva sa istim, ili da zaobilazim na...
Traže i oni :D Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Aj kad oko sitnih djelova pričate, imate li ideju odakle naručiti novu lajsnu za Ford focus 18 tddi 2004god koja ide na gepek iznad tablica i na...