Separate names with a comma.
Pripazite s ovima, meni je dosao mail njihov, nikakvog doticaja nisam imao s njima, dakle spam, odnekle su bazu povukli, jer ovaj mail koristim...
Oko 23k km. A ono mehanika radi fino, glatko, al eo elektronika ocito otisla. Ma samo da budem miran nakon zamjene da ce ok raditi kao i do sada...
Meni izgleda na mom otisla ploča automatskog mjenjaca. U majstora je, javim detalje kad se zavrsi. 280k km, w204 c220 Simptomi, jucer stao na...
Ja koristim Yoho esim, i ok mi je. Druge nisam probao. Sent from my iPhone using Tapatalk
Gonite svoje ljubimce u garazu tko moze, tuca velika i mostaru, u neumu kazu velicina oraha. Ja cu po svoj dok se malo smiri, pada i dalje Sent...
Ako se Ado Bu vrati kao sto govore ja mislim da ovo moze samo na bolje ici sto se pika tice. Stvorili su jedan izvrstan proizvod, i sve sto su...
Meni beko u kuhinji sve radi i dalje, jedino masinu za sudje promjenio jer su korpe zahrđale, nigdje obe nisam mogao naci, staro sve 13+ god, neki...
Mostar, novo, neotpakovano. 5060 ti gigabyte windofrce 16gb Cijena: 1050KM Samsung SSD 990pro 1TB Cijena: 300KM Zajedno = 1300KM
Dali koristite mozda nekakav password manager, ovaj googleov mozda? Ako jeste ja bih to mjenjao odmah. Nemam povjerenja da mi oni cuvaju sve...
Kazu nakon ovoga su zabranili u kini ovu glupu ideju sto vecina fura, da se rucke u automobilima uvlače:...
Ja mislim kada dobijes novu karticu da moras je ponovo unjeti u paypal, mozda grijesim. Bas jebena situacija, negdje je ocito nekakav leak se...
Moj prijedlog odvojite zastite, nemojte da vam je sve u istoj ‘korpi’. Bitwarden password manager, Authy...
Firefox desktop, Safari mobile, kad sam na Androidu FF opet. Ne sviđa mi se smjer u kojem je krenuo FF, guraju AI. Dok god ok radi, pa makar i...
Mene zanima uopce odrzavanje na njima ima li ilakvog, sta tu moze otici od krucijalnih djelova i da se mjenja, osim potrosnih djelova guma i cega...