Separate names with a comma.
Pa RH je vazda bio koliko znam imao closed source fazone u sebi, zato su Fedoru pravili za narodne mase, a RH je bio za firme i slicno, ili se...
Kolega narucio sebi bigstera, taj auto ne izgleda lose. Oko 60k nov, hybrid, nema dizela vise u ponudi. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kum je zelio rav4 novog uzeti sebi, ali visok je preko 1,9m. Uglavnom glavom je strugao po nebu, i bas mu je jako krivo bilo, toliko je zelio taj...
Ma romobil je vrh, ja sam nekih 7000km presao sa svojim segway g30 max, pa to je tenk, osobno prije bi isao na segway nego xiaomi radi kvalitete...
Uglavnom, gonjaj Metalac, ima ti i on te dodatne hepeke za povrce ako os parit ili slicno, nikad ih koristio nisam. Moj prijedlog gledaj dimenzije...
Ja imam od Metalca, vrh je, i jednostavan je, preporuka Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ako klima radi ok, najbolje ne prčkat nista ili? Radite li vi neke redovne servise oko klime auta, citam podjeljenja misljenja, netko kaze nekakvo...
Uzeo ima par dana iphone 16e, baterija na ovom zvrku je brutalna, podsjeca me na iphone xr nekad. Prije ovoga sam imao iphone 13, kamera u...
Moze lock. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Svak nek kupuje gdje hoće, normalno prije veće kupovine da ćeš pogledati sve opcije, svaka radnja ima te neke ‘akcije’, ali konkretno gume preko...
Imate na ananas.ba ovaj vikend akciju iznad 600km kad je kupovina 200km vaučer. Neki dan sam preko njih uzeo 205/55 16, Michelin Primacy 4+,...
aidalic8, neko kupovao? Ima dosta dobrih stvari po pristojnim cijenama, a negdje nema ni opisa ispod slika.
Fury renegade 1TB 7900/7000 ? 64GB rama 6000mhz cl30?
Ako može neki prijedlog/savjet za novu konfiguraciju. Radit ce se u Autocadu, Archicadu, Armcadu, Metal studio, Lumion, Revit.. za duže staze....
I meni ako može :) Sent from my Pixel 8 using Tapatalk