Separate names with a comma.
Dali koristite mozda nekakav password manager, ovaj googleov mozda? Ako jeste ja bih to mjenjao odmah. Nemam povjerenja da mi oni cuvaju sve...
Kazu nakon ovoga su zabranili u kini ovu glupu ideju sto vecina fura, da se rucke u automobilima uvlače:...
Ja mislim kada dobijes novu karticu da moras je ponovo unjeti u paypal, mozda grijesim. Bas jebena situacija, negdje je ocito nekakav leak se...
Moj prijedlog odvojite zastite, nemojte da vam je sve u istoj ‘korpi’. Bitwarden password manager, Authy...
Firefox desktop, Safari mobile, kad sam na Androidu FF opet. Ne sviđa mi se smjer u kojem je krenuo FF, guraju AI. Dok god ok radi, pa makar i...
Mene zanima uopce odrzavanje na njima ima li ilakvog, sta tu moze otici od krucijalnih djelova i da se mjenja, osim potrosnih djelova guma i cega...
Gledam nesto Tesle po njemackoj, za ne pretjerano veliku lovu da se naci finih primjeraka. Ima li uopce majstora u BIH za EV, i zahtjevaju li...
U mene je bosch seria 6, radi vrhunski evo 2 godina. Ima 2 filtera samo. Ima kao ladicu da nemoras vaditi, crijevo se dodatno spoji pa na odvod,...
Kada nam je drzava zakazala tu, sto tehnicke preglede ne kontroliraju nekako, ja se skecam dok sam mlađi bio, kakvu sam krntiju vozio sam bi sebe...
https://x.com/dudespostingws/status/1992247447629041979?s=46 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Meni su ovo poslali cim sam oglas objavio, poslao mail podršci, kazu znamo. A da prijavis ista na ovom olx, dok sve podatke uneses prođe te volja...
Fuck, ja sebi uzeo neki dan te, a krajem mjeseca idem dosta sjevernije. Nisam gledao nista testova kontam Michelin jbt Sent from my iPhone...
Moze lock Sent from my iPhone using Tapatalk Pro