Separate names with a comma.
@Neso sto ne uzmes sad jos plocu, CPU, RAM, SSD? Suska se da ce uskoro i DRAM cijene gore, neke suse na Tajvanu ili tako nesto.. Razmisljam mozes...
@F1L1 prvo, evo ljudi su ti rekli neki 400-500W brand PSU, mozda Corsair CX 500W Bronze. Drugo, upratio sam da si u par sedmica za svako pitanje...
Novi Demon’s Souls soundtrack na vinylu :rolleyes:
Snimanje Last of Us TV serije pocinje u julu (Gamespot).
sto ne ovo? https://www.olx.ba/artikal/41169637/nzxt-h500-kuciste-bijelo-matte-white/ p.s. ne prodajem ja nego kontam sto ms pored pristupacnih...
Ima par slicnih kombinacija na OLX-u, po meni sve zajedno mozda 320.. Mozda grijesim.
uradi ping na par web adresa i gaming / cs servera pa vidi prvo kakvi su tu rezultati....
[MEDIA] 26.8. zvanično predstavljanje.
Nisam rekao da ne rade jer dok nisu blacklistani nema razloga da ne rade, samo sam rekao da se ne prodaju legalno i stojim iza toga. Uostalom,...
Mislim da nije ok da se po forumu pise kako su ovi kljucevi sa ebaya legalni kad svi znamo da nisu. U pitanju su uglavnom kljucevi sa racunara iz...
Hm, mislim da ide usb plus u pcie svakako?
Kakvi radovi? Ako su u pitanju prepravljanja, imena, potpisa i slicno, na pogresnom mjestu pitas!
Ma pazi blb na ips-u tesko da mozes 100% izbjeci, ali bas bude katastrofalnih primjeraka.. zato je trenutno VA panel sigurnija opcija.
Nije hejt, ali sa aspekta instalacije, trebao si uzeti kakav AIO water cooling posebno kad hladis samo cpu. Crijevo mozes prefezati nozem. CPU...