Separate names with a comma.
kupljen na kraju onaj gore tcl qled. a čuj toshibu prozivodi vestel... svašta, ali hajde dobro je znati.
izleti mi na google da je toshiba tv branch komplet pod hisensom, dakle prodaju hisense sa toshiba naljepnicom? :D EDIT: ako neko ima preporuku...
ekipa, šta je po vama bolja opcija za starije osobe, treba im pouzdan tv: 1. TCL 43″ C643 4K QLED Google TV, ili 2. TOSHIBA TV LED 43UA2363DG...
hvala vam. koliko može koštati montaža navedenih klima uređaja? a apropo hlađenje/grijanje, stan mi je na gradskim toplanama, a grijanje mi samo...
jeli ta dobra? bolja od sličnih tesla, midea, tcl i vox klima? evo šta je meni pik izbacio: hisense: https://olx.ba/artikal/54546308#...
to je neki otprilike budžet, znači može 50tak KM gore/dole. hlađenje bi bilo primarna upotreba, a ne bi bilo zgoreg da može malo i zagrijati kad...
u principu znam koje su top brendovi, ali kako za njih nemam love, interesuje me ovi drugi (kinezi, koreanci i sl.), jer oni su mi nepoznanica....
ima li iko da se razumije u klima uređaje, tipa ono po kvaliteti proizvođača?
znači da ipak sačekam još sa sata ssd-om?
pa dobro, ali sa one pik.ba ponude šta bi bio najbolji izbor?
da, sata mi treba, već imam nvme u ploči.
treba mi sata ssd od 1tb za storage (instalacije igara i dokumenti), trenutno u tu svrhu služi obični hdd od 500gb koji je krcat. u cjenovnom...
na kraju uzet a9+, supruga voli samsung i navikla je na one ui interfejs, zasad je više nego zadovoljna :).
jel kod tebe sd680 ili mtk g80? evo koji su mi modeli još zapeli za oko da bi joj eventualno odgovarali, pa da čujem mišljenja: 1. galaxy tab...
supruzi koja je nezahtjevni korisnik bi trebao tablet za kucanje (pisanje) u wordu, pa ako nije problem da napišete koja bi bile najpovoljnije...