Separate names with a comma.
očigledno malac ima problema sa mozgom ...
Rojtersov izveštaj iz Hong Konga u kome stoji da je jedan trinaestogodišnjak prosto pobijesnio kada je njegov otac izvukao utikač koji je strujom...
e našao sam je, ali na http://www.musicsearch.com
pa, vidiš šta su ti rekli iz Pc Eksperta Editors choice Leadtek 5900 Xt Gigabyte isto ima dobre rezultate, ali Leatek ima za nijansu bolje i...
Od Nvidi-inih XT kartica samo su joj dobre 5900, a 5600 Xt - totalna propast. Ima ih na crnom tržištu u BiH koliko hoćete. Gotovo svaka firma ima...
E, DAJ STVARNO LINK , TREBA MI
oj, daj mi navedite linkove
naravno da ima gospode u zagrebu, otprilike 80 % njihovih kompjuterskih prodavnica ima najjače modele kako iz nvidie tako i iz ati-ja. A, ko u nas...
nema više gospode u zagrebu (bar po tvojim rječima) sačekaj, radeon 9800se za mene je dobra grafulja.
Nedavno sam obećao jednom čovjeku da ću mu staviti pjesmu od Dj Bob-a Chihuahua na njegov USB MP3. Problem je što nikako ne mogu da nađem web...
a moj red je : Ati Radeon 9800 XT Nvidia GeForce FX 5950 ultra Ati Radeon 9800pro Nvidia GeForce FX 5900ultra Nvidia GeForce FX 5900 Ati...
nikako ne uzimaj radeon 9600pro ili Xt one su čak slabije od radeona 9500pro . Ne uzimaj Radeon 9800 XT, verzija pro je mnogo jeftinija. Mislim da...
Ja ti preporucujem nVidia 5900 Xt - odličan omjer cijene i performanse