Separate names with a comma.
pozdrav, da li je sat još dostupan.
posalji molbu Tuzilastvu direktno, u njoj napiši broj telefona i IMEI broj. Navedi da je telefon otuđen dana tog i tog i da se radi o skupocjenom...
prodajem nov laptop, dobiven na nagradnoj igri, neotpakovan u kutiji sa original fakturom koja iznosi 1500 KM. Cijena : 1300 KM Sarajevo kontakt...
koliko bi bio procesor sa maticnom.
Tačno je da ne mozes imati dvije vise electron. Ali mozes imati jednu Visu electron i jednu maestro, kao recimo ja u Raiffeisenu. Na Visu sjeda...
svakako narucim ili odavdje ili sa ebay-a. nema u imamexu i ostalim mob shopovima.
to mi je blizu pravo, odem veceras :) hvala na savjetu
danas malo gledao po gradu i nema nigdje, svakako da pogledam i ebay. ako neko u međuvremenu ima viška neka se javi :wink:
zna li neko gdje se ima kupiti u sarajevu.
Prodajem world of warcraft dvd u orginalnom pakovanju sa svom pripadajucom dokumentacijom ( serijski broj i 30 days free) samo otpakovan, nikada...
ok, svakako pokusam da podignem ovu na 533, ako experiment upali uzmem još jednu od 1066, if not, onda uzmem jednu od 800 koja je jeftinija 10,00...
pa dosada sam koristio ddr2 800 koja by the way je super radila, ali za novu kofiguraciju sam htio da predjem na 1066 pri tome kontajući da je...