Separate names with a comma.
U pravu si, nije IKEA recruiter vec iz "eurostaff-connecting europe" agencije. Radilo bi se remote 6mj. contract kao probno, pa onda poslije...
Kakve su plate u IKEA, za java developere ? Kontaktirao me njihov recruiter.. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Uspio sam sve prebaciti sa acronis full backupom. Koliko sam upratio do sada, sve je tu i sve radi. Jedini problem je bio na pocetku sa greskom...
Gdje si ga nasao po toj cijeni ? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
To mi je bas zadnja opcija. Probacu full image backup pa da vidim kako ce ispasti. Pricao sam sa nekim serviserima, kazu da moze biti problem sto...
Evo malo sam goglao, izgleda da se moze sve spasiti i ako uradim full image backup, izgleda da ne mora clone pa cu prvo to probati. Jeste...
Hvala na odgovoru. Stavit cu SSD od 480gb, a sada imam oko 250gb zauzeto na WD black od 320gb. Vjerovatno cu morati kupiti i externi disk za...
Hocu da ubacim ssd u laptop sa obicnim hdd-om, pri tome zelim da spasim windows10 sa citavom konfiguracijom i podacima. Koje je najlakse rjesenje...
Mobitel jeste nov al ta njihova garancija realno nista ne vrijedi. Evo nasao sam na oglasima s10 lite sa 2 godine DOMOD garancije, njih prihvata...
Ima li nesto remote, part time, mozda i full time, java i ruby on rails ? Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
S10e, S10 lite i note 10 lite su svi polovni sa vazecim garancijama i cijenama od 650-700 KM dok se poco x3 moze naci nov za 500-550 KM. Dilema je...
Samsung galaxy note 10 lite ili poco x3 za 150 KM manje ? Sent from my SM-T290 using Tapatalk
Mozda su ti dobra alternativa soundbaru kvalitetniji zvucnici za kompjuter, 2.1 sistem npr. neki logitech. Zavisi koliko prostora imas oko tv-a....
Intenso SSD je dobra njemacka marka. Sent from my SM-T290 using Tapatalk
Gdje ps4 ili ps4 pro novi kostaju 250 KM ? Ni polovne ih ne mozes naci za te pare. Sent from my SM-T290 using Tapatalk