Separate names with a comma.
Svi mi imamo svoje demone, ali nisu za ekranizacije. Film o Turingu nema 1% sadrzaja E3.
Mutnija je na PS5 nego na PS4 PRO. Imam osjecaj da je cuvaju za remaster kroz nekih 2-3 godine obzirom da je izasla prije 5 godina.
Ako cemo po bilješkama koje ima svaka kuca, mogli su bilo sta drugo odabrati osim duginih boja. Kontam ja da ne mogu ekranizirati konstantno...
Tako je meni bilo dok sam vise igrao na 165Hz monitoru. Pa presao na 60FPS lock igre. Kontam ovo je 30. Brzo se covjek naviken na visok...
Frank kao lik u igri ne postoji tako da..
..a njima je izvor ovo: [img] Mozda bude Pro, ja bih volio. Ali nema dovoljno PS5 igara da opravdava snagu. PS4 igre i dalje zaostale u...
Nemo jos potvrde o PRO verziji. Leakovi kazu da ce biti samo updatovana trenutna konfiguracija sa boljim hladjenjem i drugim izgledom ali ne i...
Ellie profulana skroz. Valja je gledati dvije sezone. Ako ne i duze.
Kada se u nasim radnjama kupuje roba pod grancijom, pitas odmah: ko je ovlasteni. I nema zezancije sa prodavnicama vec ides direktno ovlastenom....
Da ne otvaram novu temu, da li se moze poslati na servis Gorenje uredjaj (mikrovalna) ili moram preko domoda? Mrsko mi je voziti do poslovnice,...
Kad' mnogu raditi remaster a onda i remake za igru iz 2013te i traziti 70$, definitivno ce to raditi i za naslove iz 2008me. 15 godina, vrijeme...
Suepr igra. Nisam je jos presao, dobro sam se zabavio.
Govrim za ovaj gore x90K. A taj J je 1900KM. Opet mu je preko cijene. Q80 samsung mu se svakako ne uklapa. Moze jedino Q70b max za tu lovu izvuci.
Q65T i Q70B blokiraju samo picture smoothening/auto motion, i film mod koji radi slicno. Ostalo je otkljucano. Vjerujem da je isto i na ostalim...
Mozda Q70B serija. Idu ispod te cijene za 55". Ja tjeram PS5 na 65Q70B. 120Hz, 4x 2.1 HDMI i VRR. Puno bolji izbor od Q60.