Separate names with a comma.
A ja foruma i kurca
Imam bas takve philipsove i moze se s njima igrati ok, ali bih nesto sa gumicama da mi zatvori uho. Na ovim philipsovim imam bas samo ako ih...
Koje su to tacno model da vidim imal kakva recenzija ? Fazon sa svim BT slusalicama je sto imaju mod da smanje latenciju ali smanje i range. Ja...
Da li moze preporuka za earbuds ali da su low latency za igranje i da se kod nas mogu kupit? Cijena nije bitna. Imam JBL TUNE130NC ali je...
Sve zavisi od auta, ja u petoj od Zenice do Jajca u starom autu bez problema. 85kw benzin. Mogao sam po gradu lagano u petoj na 50kmh. Malo preko...
Zato sto je tad dobar telefon bio za te pare. Malo se zezam. Šalu na stranu, svi ti jeftini telefoni su odron. Evo koristim aktivno A53 sa drugim...
Jbt kad se sjetim K750 bio 300KM nov u radnji sa garanciom, danas ne mozes telefon kupit da valja za te pare. Elem, gledma ovaj gcam pravi dosta...
Nerfat ce ih sa novim setom oružja. Vjerovatno sa S5.
Nisu nista jos nerfali. Samo su uradili jos veci bump na RPT ali ne znam kad. Mozda sam partiju-dvije od lvl40 pa probam i RM ali tako kad igram...
Instalirao V8 ali se rusi odmah cim se upali. Sad sam na nekoj V7 i radi ok. I daje bolje rezultate pa cu vidjet. Ostrina i to je isto ali gcam...
Nije humano koliko je ova RPT op. Kako ovako ne znaju balansirati oruzja. Mogu misliti kakva je tek RM68. [MEDIA]
Ponovih se sa Xiaomi 13. Danas ga dobih za rodjendan. Prvi utisci su super. Fizicki je telefon prelijep. Tuga sto se mora silikonska zastita...
Malo sam guglao, izgleda da je do age restriction. Ala bug neki. Iz nekog razloga je ima preko konzole. Morat cu procaprkat po profilu. Ali nisam...
Uzimao sam ja par stvari kod njega. Mislim da sam mu da skoro 2000KM. Kolega je isto kupovao. Nisam nista reklamirao tako da taj dio ne znam ali...
Nije zbog US regije vec mi je acc prvo bio vezan za Washington, D.C. regiju. I ja ga poslije prebacim na Aljasku i jedan mi kaze da je to mozda...