Separate names with a comma.
Dodao sam FIFA 17, FIFA 18, Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Black Ops III, Call of Duty: WWII, Quantum Break i Ken Follett's The...
Dodao sam Assassin's Creed Origins. ;)
Bump!
Snižene cijene za The Walking Dead - Season Two i Tales from the Borderlands. ;)
Prodano, može lock.
Prodajem router TP-Link TL-WR340G. Cijena: 10 KM Lokacija: Sarajevo/Zenica Link sa više informacija sa fotografijama - LINK.
Dodao sam The Walking Dead - Season Two. Snižena cijena za Tales from the Borderlands. ;)
Wasteland 2: Director's Cut prodan. ;)
Da, ali koje su to brzine u Mbps koje su trenutno dostupne za 3G/H+, odnosno koje se mogu očekivati za 4G sa opremom koju planiraju?
Da li ima neko iskustva sa Chromebookovima iz prve ruke? Nekako mi se čine kao interesantne platforme za rad u Chromeu i Wordu, pogotovo recimo...
Imam dosta wi-fi mreza u blizini pa da malo rasteretim havu. :) Ko jos ima koristi od UNIFI-a u stambenoj zgradi na nekom tamo spratu?
To gasim kod sebe u postavkama ili bas od njih to trazim putem podrske? UNIFI ne koristim. Imam mobilni internet a u inostranstvu uglavnom...
Ako je konekcija ioel stabilna u gradu, koliko je realno kod nas ocekivati brzinu putem 3G/H+ odnosno 4G u buducnosti?