Separate names with a comma.
https://pconer.ba/proizvod/vivax-klima-uredjaj-12000btu-3-52-3-81-kw-inverter-a-a-acp-12ch35aeqi-2s/ Misljenje? Preporuka za nesto bolje za...
Zar nije gepek 520l u tom 3008?
Koga briga.
Vecina nase struje se idalje proizvodi na ugalj, ugalj je poskupio 50%... kako vi ocekujete da EP ne uradi nista kad je primarna sirovina za...
Citavom svijetu je struja poskupila ne znam zasto te cudi da ce nekad i kod nas? Jesu ti krivi i ovi sto se griju na plin/ugalj/drvo/pelet sto je...
Grije se vecinom nocu gdje su solarni paneli beskorisni a u zimi imas otprilike 10% iskoristivosti solarnih panela tako da grijanje i solarni...
Da li je neko upoznat da li bi se na 1 vecu inverter vanjsku jedinicu mogle spojiti 2 unutarnje jedinice? Kuca je u pitanju sobe su jedna iznad...
Omegu je imao vec ako se ne varam, samo seiko je bio cvaja.
Ma ne sumnjam ja da moze 230 po satu, nismo se razumjeli, ali da bez problema ide 230 a treba mu minut od 180 do 230 to mi nekako ne ide zajedno.
Vw kaze da mu je max brzina 214 al bitno da ide "bez problema" 230.
Areon Ken Cherry u konzervi meni traje prilicno dugo pa probaj.
Moj je najveci! :D:D:D
Nema prostora od vile i plastika, max sirina je 12cm a i hladnjak je ca 12cm sirina x 35cm duzine.
Ma to mi treba za motora, kad ga vozim malo duze bas se ugrije pa sam htio ugradit ventilator na hladnjak. Tako da mi treba 12v a ovi za kupatila...
Trazim 120mm ventilator, na 12v sa sto vise obrtaja. Nece ici u racunar pa nije bitno koliko je glasan, kakve je boje, da li je star, prasnjav...