Separate names with a comma.
Pozdrav raja, imam problem kada hocu da se konektujem na neke stranice (primjerice facebook i neke druge) izbaci mi: mikrotik http proxy error...
Imam temu za seminarski rad "Mrežni problemi", jel ima neko neku literaturu da mi preporuči da to odradim, molim vas, hitno je, hvala unaprijed!
Zna li neko kako se koristi pkgmgr alatka sa unattend.xml file-om za instaliranje IIS servisa na Win Server 2008 računaru i kako se vrši provjera...
Re: Pitanje i savjet - upravljanje sigurnoscu Win server 200 imam jos jedno pitanje ako nije prob... instaliram server sa defoltnim postavkama...
Re: Pitanje i savjet - upravljanje sigurnoscu Win server 200 tnx... tako mi stoji u zadatku da mora biti lokalni...
Ovako, imam mrežu koja se sastoji iz jednog domena aktivnog direktorijuma i jednog sajta. Svi serveri rade na Windows Server 2008 OS-u. Svi File...
ok, tnx :)
ta mala firma ima cca 10 racunara, lova nije bitna, a f-ja bi bila recimo rutiranje saobraćaja...
pozz, ukoliko imate zadatak da sklopite konfiguraciju recimo za server male firme, kako bi ona otprilike izgledala i na koje komponente biste...