Separate names with a comma.
Ma necu buraz, ne smeta mi, sve 5
Buraz jucer sve to odradio uz kafu, sve rasklopio jer je kuciste otvoreno sa svih strana tako da i nije neko peglanje, malo ga dotegao i ispuhao,...
Ma nebi se radi toga sad cimao nema sanseeee, nije nista strasno, podnosljivo je. Hvala
Jutros sve poskidao, provjerio sarafe, jedan nije bio stegnut do kraja, usput provjerio i distancere, stoje kako su i dosli na kucistu sve 5, ali...
Meni je ovo sesta Asus ploca i nikad nisam imao ovu zajebanciju, da nije smor skidat shield zamjenio bi bateriju ali ovako jebaji ga
Asus b760i, probao sam sve zive opcije nista ne radi, bios je 1806, izasao je sad jos neki noviji mikrocode, ali nisam ga nabacio jer sve radi...
ja imam ovaj problem sa novom glanc plocom od mikija sto sam uzeo, svaki put kad nestane struje ili hocu da iskopcam racunar bios se resetuje i...
Ja sam na forumu nekome prodao Rm 650, 3-4 godine radila, nikad se vent nije upalio, vjerujem da je forumas i dan danas koristi
sve ove konfe sto je postavio su preko 10k, ili barem tu negdje.. ubija miki sakama i nogama nema sta, usluga je top.
trebo si ti to u biosu malo undervoltat samo, i nece prelazit 75c
ako budes onako skakao sa semafora svaku put, nece ni mjesec trajat :D mislim te zadnje
Sto brze diskove, nemoj da stedis tu
to buraz, hvala
to me buni buraz, imam ovaj njihov neki sto ide onda zica glavana ( gelee neka marka) dal to da zamjenim ili samo da dokupim ovaj ruter sto si...
evo ima akcija 70 kerma taj archer, Ili ipak da zamjenim ovaj cable modem i uzmem nesto bolje?