Separate names with a comma.
i ja sam to smekao neki dan, haman ista cijena, ili je skuplje 50-100km, gdje je bolje onda ici na 50 seriju..
5 glava registracija, sipaj i vozi :)
Vjeruj mi Mikac kad je prije par godina bilo -20 u sarajevu, znaci na pola kljuca auto pali, stari svaki dan zove haj dodji po mene ne moze da...
Ziva istina, imam 206 iz 2000g koji je kupljen za da se imam verat po sarajevskim favelama kad zatreba... znaci poderat ga ne mozes.. 260k na...
Prosle godine u ova doba tacno sam 64gb trident Z, uzeo od nekog momka sa pika za 450km, a on ga platio 320 na amazonu kad je bio blackfriday deal...
Hidrogen je buducnost, eletricna vozila su qurac.
Svakih 4-6 mjeseci zamjenim, a svaki dan ga upalim, imam i macka, dlaka na sve strane.
I ja sam takvog rasmiljnja pa sam uzeo Miele od 600 km, zica lagano ali ne mozes ga odvojit od poda kad je na najjace upaljen.. i svaki dan...
Brate znaci skoro svaka applikacija za obradu slike i grafike ima integrisan Ai model, zbog toga su i skocile cijene rama, jer bas dosta raje...
Da hoce unreal tournament izbacit neki jebo sve ovo
Bez ikakvog razmisljanja odma je terminate, zovi banku sad ako treba, imaju i oni dezure neke
Taman sad za zime spreman, podmazan.
Na ovim slikama se vidi garez kuleru, znaci ne gazis bas dovoljno :), hoce danas biti gotov?
Tako ti je to kad stisne sa svih strana, al rijesti ces
Ma samo deri :)