Separate names with a comma.
Meni stari dok je vozao a6 2.5 tdi nije nam se niko ni htjeo javit :)
meni je drug bas otisao prije 3 mjeseca i tek neki dan nasao stan i to stracara neka od milju i po eura.. bas uzas.. ali ima i jedna lijepa...
i bolje nego da ti svijetli ko jelka, ne diraj nista :)
i tiguan i onaj maroc ili kako se vec zove.. shit box pravi
mislim da sam ti ja prodao svoj UltraSharp, poslije toga sam jos 3 della promjenio i niti jedan nema sliku kao taj i dan danas, bar ne ovi od...
neki dan mi na instagram izleti da su i taj novi naslov pauzirali..
Jel ima neka dobro provjerena online radnja sto vitamine prodaje, dodatke prehrani itd? Hvala
def prije kupovine naci nekoga ko ima i vidjeti fino slova, kontrast sve ove stvari sto se nabrajali iznad. znaci to ni blizu nije.. pa koji q su...
zajebano je kad malo zablejis po maku, tj. njihovom panelu, i onda se vratis kuci na svoj monitor.. mnogo dobro ono sve izgleda.. reci mi koja bi...
ajde odma to zavrsite i pazarite :)
slazem se sa mobom ovjde, koristim nr200p vec dvije godine i ne znam da postoji bolje manje kuciste a da ovakve temperature i preformanse mozes...
jel ima neki novi link za discord?
znaci ako ce uzmati grafiku do milje eura, onda idi na 750w gold certifikat da se ne zajebes i to je to. ganjaj corsair, to ti je u ostalom...
bilo sta od corsaira Rm serija, 650+ W, gold ili plat certifikat, ako ima sta bolje neka neko doda.
Jest, ali ne u ovolikoj mjeri buraz, nije se prije ni priblizno zivjelo ovakvom brzinom tako da je i poredjenje suvisno sa nekim starim vremenom.