Separate names with a comma.
A šta tu uopće možeš testirati, eventualno upaliti da li radi i staviti neku jednobojnu pozadinu da vidiš ima li dead ili stuck piksela...
Kad bude radio na zrak, onda cu biti impresioniran :D
Parazit je dobar film, ali imaju Korejanci puno boljih filmova, pogotovo trilera i horora.
Koliko vidim, za manje i lakše stvari je ok, ali sa težinom cijena dostave eksponencijalno raste.
Izgleda i zvuci obecavajuce, ali mi je glupo da su ih morali digitalno pomladiti..
Mene iskreno cudi da ovako nesto nije izaslo vec ranije i to sa boljom grafikom uz svu danasnju tehnologiju...
sennheiser su klasa, nije zajebancija...
Kako bi uopce taj razgovor preko sata izgledao? Kao da pricas na speakerphone da te svi okolo cuju?
Nista, hvala na savjetima, razmislit cu da li su jos onda skupljati pa uzeti novu neku bolju ili cu ici na polovnu...
Znaci smatras da se nikako ne isplati kupovati novu, nego polovnu? Nisam nikad kupovao polovne dijelove za komp pa me malo strah...
Imam pitanje za stručnjake za grafičke kartice :) trenutno imam: QuadCore Intel Core i5-6400, 3200 MHz (32 x 100) ASRock H110M-HDS (1 PCI-E x1,...
Ni meni se ne sviđa oblik, draži su mi okrugli pametni satovi... ali cijena je ok.
Carina je uvijek bila brza kod nas, facepalm
Nisam kupovao preko Pika, ali evo već treći Xiaomi koji imam, sa svima sam bio prezadovoljan...
Mogu oni daleko i bez njega...