Separate names with a comma.
Tako su ljudi govorili i poslije Khabibovih meceva. Da su vise ocekivali od njegovih protivnika. Najbolje je to Lazic objasnio. [MEDIA]
Vise sam ocekivao od Brazilijanca. Islam se posprdao sa njim. Kad se sjetim da su cak Olivieru poredili sa Khabibom, dodje mi muka. Ove ljude iz...
To je led ispravljac/adpter i on ne bi trebao biti negdje `zazidan` jer ce vrisnuti posto se poprilicno grije. Druga stvar je ventilator u wc-u...
Samo nek ih bude. Svakako ih sada scalperi prodaju po 650-700. Ovako ako ih bude po 550 i nije lose.
Doduse, izlazi 23. [MEDIA]
Da. Tako sam i ja od djeteta na ebay-u kupio za 10 eura, lijevi stick mu bio crko..narucio za 7 popravio i imam sada jos jedan. Nista komplikovano.
Sve se moze zamjeniti. Ja sam ovaj trenutni u proste faktore rastavio i sastavio. Nije mi samo jasno zasto ne pruzaju vise podrsku za Nacon. Ono...
Svejedno uzeo ga je na foru koju je uvjezbao.
Lucky punch. Ubit ce ga Usman u revansu i to je to.
Najbolja opcija za vas koji tezite tom engleskom govornom üodrucju je UAE.
To je tacno. Turci ti cak citavo vrijeme pricaju na turskom i nadaju te da ces ih razumjeti....
Njemacki je strasno tezak jezik. Imaju padeze, clanove,itd sve sto npr. nema engleski. Ja sam imao srecu sa njemackim jer nista nisam radio osim...
Pasha povremeno posjecuje forum i vjerovatno ce povremeno posjecivati forum te posjecivati rodbinu i prijatelje dok je Pasha ziv. Dobra stvar je...
Fakat mi nije jasno sta ljudi dole vise vide i sta vise treba da se desi da bi ljudi shvatili da dole nema selameta... nepotizam, korupcija,...
Evo preporuka za 'Hustle'.