Reznor's Recent Activity
-
Reznor replied to the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Kvalitetnije ono MS-ovo jeftino kućište od ovog :D I eto zamisli daš tolike pare na ovakav "experience"
Feb 8, 2025 at 10:20 AM -
Reznor liked mobsterc's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Ma tuga je sta rade, pricali smo prije par mjeseci, auta 200k skripe kao najgori plastikaneri...
Feb 8, 2025 at 10:19 AM -
Možda u ovim novijim, u mom A4 B8 se jedino čuje panorama, rekli su mi treba to rastavljati, ali ako prestane raditi, mada i to jako...
Feb 8, 2025 at 9:19 AM -
Što kaže može motor izdržati milion km, ne može ostalo :D
Feb 8, 2025 at 8:58 AM -
Reznor replied to the thread Google Android - oficijelna tema.
Kod iPhone ne može to recimo za Viber osim sa možda nekim 3rd party solution, jer se backup radi na Google Drive odnosno iCloud koji...
Feb 7, 2025 at 12:36 PM -
Reznor liked iPlay's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Ja bi ovog godinu na hlađenje poslao i auto pod presu stavio. Ovako je moj komšija sa suprugom i 10 mjesečnom bebom stradao zato što je...
Feb 6, 2025 at 7:03 AM -
Reznor liked Reventon's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
Tz-Sa kad zuris zavrsis kao jucer sto su zavrsili u Olovu. Obustavili saobracaj u oba smjera da su svi na kraju kasnili. Nije vrijedno...
Feb 6, 2025 at 6:57 AM -
Danas zaglavih u koloni udes onaj u Bakićima. I onda na alternativni pravac kroz šumski put prema Ajdinovićima, Nišićka Oaza. Kakav put,...
Feb 5, 2025 at 4:49 PM -
Reznor liked nivla's post in the thread All about (my) Car/Cars !!!.
nisam, koliko znam na golf 7 su rijeseni ti problemi sa 1.6tdi i golf 6/polo 6r znam da su dizne siemens, cini mi se da je bosch na 77kw...
Feb 3, 2025 at 10:43 AM -
Nisi imao problema s diznama? Nama je počela pišati na Polo 6R a tad smo ga i prodali, sve drugo smo mu ispopravljali. Kolegica uzela...
Feb 3, 2025 at 10:32 AM -
Reznor replied to the thread BH Telecom ADSL, Moja TV i Mobile - oficijelni thread.
Ne znam koliko pratite ovo sa bojkotom i protestima, ali da, koriste svi situaciju potrošača što se ne žale pa svako malo dižu cijene....
Feb 2, 2025 at 10:17 PM -
Reznor replied to the thread Preporuka za smartphone.
Ne kažem ja da nema, samo ne treba uzimati reddit kao relevantan izvor već još negdje istražiti :D
Feb 2, 2025 at 9:34 PM -
Reznor replied to the thread Preporuka za smartphone.
Ma i na tom redditu svakakvih mentola tipa pitaju kako da poprave piksele na razbijenom ekranu, ili nije ekran razbijen (pukotina preko...
Feb 2, 2025 at 9:18 PM