Separate names with a comma.
Pa nek nestane, doći će neko drugi :)
Nonsens https://9to5mac.com/2025/03/19/eu-confirms-apple-can-make-a-portless-iphone-without-usb-c/
Ali ružan
Nažalost jedina koju imam je APS 420W u backup konfiguraciji ako može poslužiti čemu, ispravna je u potpunosti.
Mislim da ne želim stotinu drugih profila, želim jedan i to svoj bez obzira na cijenu. Ako se ne isplati, prodati konzolu.
Portless iPhone 17 Air:...
Vjerovatno je vezano za neki account, kvaka može biti ako taj account ne ide tebi u vlasništvo tj onaj ko ti je prodao može promijeniti pass, ako...
Super, ovdje mogu otići onda, hvala na preporuci :)
Opca me je ispeglala prosli put, bas se nacekah za pregled kod ORL, mada istina bilo je 8 KM, hitna me je samo skinula s dnevnog reda kaze nije ti...
Hvala puno, odem onda sutra tamo samo da otklonim sumnju.
Gdje bi bilo najbolje otići uraditi pregled bez zdravstvenog osiguranja, ako je ko bio u sličnoj situaciji? Sumnjam na breast cancer, jer...
Nek si vala, dobar je Garmin. Da te služi. Kod mene isto mala, reklo bi se ženska ruka, tako da mi ovaj Apple Watch 7 45mm izgleda glomazan...
Izgleda ništa posebno TSMC na Pixel 10, znači 9 uzeti kad padne cijena :D...
Meni odgovara female character opcija, tako da uvijek biram ženskog lika u igrama :D Tako da je dobra stvar što ima više izbora, najstarija igra...
To jest, evo gledam od W211 do W214 slike ne zna se koji grdnije izgleda pozadi, kao da su pokušali od A4 Avant iskopirati zadnji kraj, ali ispalo...