Separate names with a comma.
Ja ne znam ljudi čemu diskusija uopšte o ovome. Nema tog scenarija gdje bi zdrave pameti na grafičku dao preko 700/800 KM a kamoli 2500.
2011 [MEDIA] Koja je ovo bila razlika i recimo između neke igre koja je izašla kasnih 90ih ili ranih 2000ih. BF3 i danas izgleda impresivno.
Optimizacija igara je danas katastrofalna. Napredak recimo od 2005-2015 je bio eksponencijalan, od 2015 pa do danas je u najmanju ruku neimpresivan.
Bilo bi super da izađe kakva novija grafička da joj je dovoljno 75W iz PCI E slota. Ne pamtim u zadnje 2/3 godine da je išta izašlo što može...
Nemaš 4G tu ?
I sigurno je ovi trenutni korisnici Telemacha što imaju ugovore da se neće dirati brzine ili bilo šta drugo. Telemach uprava , upper i dio middle...
Neka gube čovječe, ljudi ginu u firmama osam sati efektivno rade za dva, tri puta manje plate. Uhljebi efektivno ne rade sat, dva, plate preko...
Bi da je država kako treba i da nema toliko interesa (stranaka) da je sputavaju. Hajde ti otkaži ugovore na neodređeno uhljebima koji su tu...
Apsolutno sve. Nažalost kod nas sve javne firme služe za zapošljavanja, garantujem da je u svakoj najmanje 20% viška radne snage. Jedna...
Državu komplet treba privatizovati, Elektroprivredu i Telecom pogotovo. Telecom ima trećinu radnika viška, redom sve neto plate preko 2500 KM....
Ukidaju se neke Izvršne Direkcije i objedinjuju se u zajedničku, fokus kako rekoše na mrežnoj strukturi i korisnicima. Vjerovatno i dodatna...
Telemach BiH je imao dobit oko 12 mil KM i cca 600 zaposlenih, a dobit im je manja nego prošlogodišnja, ne znam za CG i Sj. Makedoniju, vjerovatno...
Imaju preko 250 mil KM na računima
Ne bih se složio, koliko osoba prođe kroz stan, statistički su šanse da će neka biti budala. Slušao sam iskustva arapi nekakvi dosli ložili na...
To je priča za sebe, mi smo u dvije godine promjenili pet stanara. Prva stanarka pacijent mrtvi, odmah nakon mjesec tražila smanjenje rente, vesla...