Separate names with a comma.
62 948 910
450 KM +/- 50ak KM zavisno od stanja/baterije i memorije
Ako neko slučajno nekoga zna ili ako se omišlja da proda, zainteresiran sam. Nebitno 128 ili 256 GB
Razvoj će u mnogome ubrzati AI, u to sam siguran. Problem će samo postati ko AI bude koristio u kreativne svrhe. Modeliranje karaktera, okoline,...
Mislim da je potencijalno jedina dobra stvar koja će se izroditi u svim ovim poskupljenjima je ta da će developeri igara morati žestoko raditi na...
Ne lupaj drug, napisao si ozbiljna lova ko da su milioni u pitanju. Kakva ozbiljna dobit na uređaje, dok se plaća 20ta rata uređaja, inflacija je...
50/60 miliona prihoda, ne dobiti. Oduzmi to od nabavne cijene i dobije se poprilično zanemarljiva marža, daleko od "opasne" love kako navodiš....
Gube i kina značaj. Nije tolika razlika u dozivljaju u odnosu na kino imati neki TV od 80 incha u dnevnoj, dobar zvuk , ugasiti svjetlo i gledati...
Ne pamtim kad sam zadnji put izašao iz kina a da nisam dovršio film ... Koje woke sranje od filma je One Battle after Another. Žali Bože dva sata...
Najviše me klima ubjedljivo koštala za ovaj auto, prošle godine hladnjak i sad ove godine isparivač i 3x su bila punjenja klime. Vidjet ću što...
Update, našao u Kiseljaku isparivač od C4 na otpadu, netaknut maltene za 200 KM. Zovem čovjeka da provjeri još jednom da je ispravan da ne...
Ima li neko iskustva (direktna ili indirektna) sa hyundai motorima 2.0 cdti ? Generalno, kakva su ovo auta za održavanje. Prosule su se po OLXu...
Na preporuku otišao u klimacentar, napunili ljudi klimu, iscurila za sat i po. Promjena i ugradnja isparivača 1200 KM :(
Može li savjet/preporuka kome da se u Sarajevu obratim za klimu ? U pitanju je Citroen C4 iz 2014 godine, tri puta mi je majstor punio u zadnjih...