Separate names with a comma.
Jel iko išta skoro naručivao prko dhl? Koliko uzimaju za špediciju i svoje usluge? Roba sa poštarionom do bih košta oko 800 dolara, koliko bih...
Ako ti se "ne gadi" sa Temua, ima Teclasta za 250-ak KM....imam model T50 plus, vrlo pristojan Android tablet, pazario ga prije 5 mjeseci za ispod...
Što manje para, to bolje :D
Da se naslonim na kolegin mail, ima još zainteresovanih. :D
Prodato je ovo, može lock.
Prodajem nov neotpakovan gimbal/stabilizator DJI Osmo Mobile 7P. Dolazi u full paketu, a kao poklon dajem DJI hard case. Cijena: 260 KM. Lokacija:...
Temu mi izgleda kao Aliexpress na samom početku, slabo se išta ozbiljno ima uzeti u ovom trenutku. Nadam se da će se asortiman proširivati.......
OK, hvala :cool:
Jesi naručivao išta od Alza hu, za koliko stigne ovdje i koliko je dostava?
True detective....i Narcos.... Ako već neko nije preporučio....:cool:
Da li je iko registrovao virtualni office (unutar nekog poslovnog HUB-a) kao obavezan poslovni prostor priikom registracije obrta? Neka iskustva?...
E moj Zoi, kakvo pljuvanje, to ti je teški fakat....nema to veze ni sa patriotizmom, ni sa lojalnošću....
Na cjenovnom osjetljivim tržištima kakve su ove naše banana državice 3-5 KM će presuditi hoće li neko promijeniti postojećeg davaoca usluga šta...
Hvala, pomogli ste mi, sad sam nesto skontao sta bi mogao... :D Imate pivo, ako proradi ;)