Separate names with a comma.
Ok. Thx.
Sva donja traka na windowsima mi je nedostupna,( dakle od start menija do sata ) znaci kada kliknem u sklopu nje samo se cuje neki zvuk, tako da...
Zna li neko kako se zove onaj sport ( cesto bude reklama na eurosportu 2 ) u kojem su na nogometnom terenu umjesto igraca automobili sa onom...
E, hvala ti puuuuuuno.
Ok. u pravu si :D. ovako. editovao sam jedan svoj klip i dodao mu neke slicice i neke efekte. i na kompu fino radi, ali kada ga pustim na dvd...
Kada editujem i sprzim jedan klip na dvd i pokusam ga pustiti na dvd playeru, klip sam usporava (dakle, i slika i zvuk). Inace editovao sam ga u...
Nazalost, nista nisam uspio naći
Ok. Thx
Ok. hvala svima. skinuo sam desktop author, i mogu se praviti stranice, ali nisam siguran da li se moze listati kao sto ja hocu. @ GV u pravu...
Samo malo, ne razumijem se bas u to. Ja ustvari hocu da dobijem knjigu kao sto stavljaju na DVDju digitalni casopis ljudi iz PC Playa, jel to to?
Ali moze li da se lista kao prava knjiga (s lijeva na desno i obrnuto)?
Zna li iko kako napraviti virtualnu (digitalnu) knjigu, dakle da bude bas kao prava knjiga da se pomocu jednog klika listaju stranice (s lijeva na...