Separate names with a comma.
Upravo uzeo monitor, hvala
Ima li neko na lageru neki fin monitor od 27" Lokacija Sarajevo Hvala 063- 131 455
Hvala @Stihoklepac i @Reznor Evo dosao sam kuci i sinulo mi da sam imao jos jednu testnu 5G mrezu na WL routeru, napravio je davno jer sam neki...
Evo cec 2 dana se zezam, dosle duracell baterije, ja kupio nove jer sam mislio da je combo dugo stajao na lageru, pretrpan je internet iskustvima...
Hvala, meni treba za kucnu upotrebu, dakle sto vece to bolje. Ove jesu simpaticne ali su ipak premale.
Pomagajte ljudi, uzeo sam onu MK295, tiha jeste, ali se gubi signal, trokira, laga, ma uzas, 1,5 m udaljen od receivera, wireless prijemnik...
Moze LOCK, otislo kolegi sa foruma.
Kcerka izgubila, nekad se to pronadje u nasem stanu nekad kod drugarica :). Nema packe. Postavio sam par slika na pik.
Lock
Kolege, telefon na prodaju. https://olx.ba/artikal/68599514 Lokacija Sarajevo - 063-131-455 Cijena za forumase 750 KM. Aftermarket je kabal za...
Hvala druze. Da, i drugi su mi.to rekli za premiere. Radim u premieru, ali ne intenzivno, malo edit klipova za youtube. Nisu to neki ogromni...
Aha, da sorry, ide drito na 4k TV. Ali da, 1080 je dovoljno.
Jutro ljudi moji. izasao sam totalno ima 7-8 godina iz svijeta PC-a. Zelim sad da sklopim ko neki racunar, AAA naslove tesko da cu mnogo igrati....