Separate names with a comma.
Poz, da li je nekom problem da provjeri na kojoj frekvenciji je ubačena Nova BH na TK ?
Kad odaberes "Dodatne usluge" ocital podatke ili je prazno kao kod mene ?
Hvala ti, i kod mene za ovaj drugi broj sto je extra paket u dodatne usluge tako prikazuje , jedino ovaj sto je ultra nema nista . Valjda se neko...
Ima li neko da mu nije mrsko provjerit kakvo je stanje na portalu (web shopu) za ultra broj i za extra paket (ko šta ima :)) . Kod mene cini mi se...
Zvao sam 1444 , provjerili su i brojevi su aktivirani kao i prije , zašto pise u aplikaciji da usluga nije aktivirana ni oni ne znaju. Procitase...
Kod mene na ultri prikazuje na portalu , a u aplikaciji na mobu pise nisu registrovani , hajde budi pametan . Na drugom broju sto je na pretplati...
Kako provjeriti koji su registrovani najbrojevi na pretplati (Extra paketi) ? U aplikaciji ne prikazuje ...
Kod mene je bakar i radi dobro . Ormaric je nekih 50-60m od ulaza , mislim da je optika do ormarica , a dalje do zgrade i u zgradu bakar . [img]
Vec sam naveo da se na km ne bi ni obracala paznja da ne "upadaju" sa svojom garancijom na km . Jednostavno bi da se pravis mutav i da ti se...
Sa Bravo-m nemam iskustva, što se tiče Eleganta poznajem 3-4 osobe koje su kupile kod njih i nije bilo većih problema, ali što se tiče marketinga...
Strasno sto jest jest ...
Ima to vec od decembra, mjesecno 10 KM .
To si mozda naletio na tiguana sa dobrom opremom (dok je 170ks) , dobro otvori oci , kod nas su vecinom ovakvi [MEDIA] .
O tome sam ja pricao , nije sminka , ali posto rece da je za oca pretpostavljam da starijem covjeku nije toliko bitna sminka koliko pouzdanost...
Nas mentalitet je cudo, koliko predrasuda o pojedinim modelima i proizvodjacima . Slazem se da bi i ja obisao 1.8 tfsi . Stari je uskog vidnog...