Separate names with a comma.
Što vam je potrebno iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR uređaji ili noviji sustavom iOS 12.1 ili novijim Bežični operater s podrškom za eSIM...
Ja sam uzeo ROG GL753VE, masno ga platio , za manje od 2 god crkla baterija i WiFi karta. A evo glava ako je 50x upaljen. Sent from my iPhone...
Koj ti je to bon bon paket? Gledam ovo, nema nigdje flat: https://www.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/internet-sim-paketi - u Dnevnom internet...
[MEDIA] Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam kupio, nego mi stiže reklama, vidim dobra cijena. [MEDIA] Sent from my iPhone using Tapatalk
U Tehnomagu akcija za iPad Air 4, 1.099KM. Nema ga za te pare ni na piku kod švercera. Sent from my iPhone using Tapatalk
Zvao danas Uzice, ne rade oni više montiranje turbine, rade samo za neka jednostavnija auta. Tako da ću u ponedeljak kupiti u "Uzice Sarajevo"...
Majstor mi je ujedno i prijatelj, tako da nije to da mu je mrsko ili sl. On kaze, da je njegovo auto, on bi otišao u Uzice da oni tamo montiraju i...
Ići će to još dole, pogotovo kad dodje zima. Svi najavljuju još veća poskupljenja i nestašice. Raja će prestat kupovati sve budalaštine i čuvat...
Ma ja, baš šteta. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ovaj Disney + titlove za naš jezik? Ili nas dub za crtane? Sent from my iPhone using Tapatalk
Par jarana radilo kod njih, niko nije bio zadovoljan. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pričam sa svojim majstorom, on baš loša iskustva ima sa ovim Uzice servisom iz Sarajeva. Od 4 turba što je od njih dobio 3 nisu bila ok, a onda...
Ima li ko iskustva sa ovim turbo servisom Uzice, predstavnistvno u Sarajevu? Jel bas ista stvar kao i u Uzicama, da se beze ne peglam slati tamo...
Može lock. Sent from my iPhone using Tapatalk