Separate names with a comma.
Može lock Sent from my iPhone using Tapatalk
Plaćaš njima, neće ga ni poslati za BiH dok im ne platiš. Kad im stigne, oni ga vagaju i na sajtu ćeš (ovisno o kilaži proizvoda) moći vidjet...
230 KM za HWB raju, force-Feedback, bez packe, radi na PC/PS5. Savršeno ispravan. Lokacija Sa Sent from my iPhone using Tapatalk
Rockstar updates Red Dead Redemption port to run at 60fps on the PS5...
Ma kontao ako je 4-5 stoja, hajd' da zamjenim mozda. Al sve preko je ludost.
Na OLXu ponudio svoj 14 Pro max 512GB uz doplatu za 15 Pro Max 256GB, sverceri mi traže 1.800 doplate xD Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam za office uzeo ove: https://hr.ergovision-office.com/smart-basic/ Bas kvalitetne, ne škripe, udobne. Nosivost do 120 kg. Sent from my...
Al su nešto zeznuli sa baterijom, u oktobru uzeo 14 Pro Max, bat health do prije par sedmica bio 100% (nikad ga ne punim preko 80% i ne dam mu da...
Imaju iz prvog dijela spreman voice acting, story. Iz drugog dijela imaju sve assete, engine Itd. Čak i dio mape , New Austin. Mogli su sklepat...
Na PS4 si mogao samo streamovati PS3 verziju putem PS Now
RDR1 za PS4 i Switch, 50 Eura :/ [MEDIA]
To je moj stari post, radi sada Win 11 perfektno. Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo ganjajte LIDL, ovaj lanac Plodine je bar 50% skuplji. U LIDLu Radler pivo 80 centi, isto to pivo u Plodinama 1.8€. A ovo uz plažu je dernje,...
Skaču obrtaji sami od sebe Sent from my iPhone using Tapatalk