Separate names with a comma.
Nivea mlijeko za tijelo. Sent from my iPhone using Tapatalk
[img]...
Otišla konzola. Može acc za 200, ispod ga ne bi dao, kao što kolega reče, radit će i na PS5 :) Sent from my iPhone using Tapatalk
Stanje 10/10, 10000% perfektno ispravno, prva ruka, kutija itd. Cijena 160 KM. [img]...
Warning! Corsair iCUE 220T RGB Airflow ATX Mid Tower Case and Noctua NH-D15 CHROMAX.BLACK 82.52 CFM CPU Cooler are not compatible. eh f*ck xD
ide ovo kuciste, da sam u fazonu sa omladinom i RGBom :D [MEDIA]
297.36 / 11.7 Ping 6 ms. Sve OK.
Citao navodni leak prije par dana, ubij me ako se sjecam gdje.
Vjerovatno, al vjerovatno mu to nije finalni design, kazu da ce imat full display (neku vrstu) umjesto touch bara.
Unesi ovdje sve komponente i izbacit ce ti potrosnju, pa vidi prelazi li 280W. 1050Ti TDP iznosi 75W. https://outervision.com/power-supply-calculator
Imaš bas Steam Link box? Da li bi mogao posuditi na par sati da probam, ako radi OK da kupim i ja sebi? Probao opet i Moonlight app, nema nit...
Ima li iko prijedlog koliko bi se za ovaj acc moglo uzeti? Sent from my iPhone using Tapatalk
[IMG] Evo situacije putem Steam Link aplikacije koja je instalirana na EON Box. Znaci, sve žicom povezano, a zašto onda ovoliki packet loss majku...