Separate names with a comma.
Ok hvala na preporuci. Jel trebam bolji cooler za taj proc?
Re: RE: Re: KONFA DO 3000Km Evo linkovi: i7 6700 682 KM LC CC 95 26 KM MSI B150M MORTAR 177 KM KINGSTON H-X 16GB DDR4 215 KM A-DATA SU800 256GB...
Jel treba sta mijenjat: i7 6700 LC CC 95 MSI B150M MORTAR KINGSTON H-X 16GB DDR4 A-DATA SU800 256GB SSD TOSHIBA P300 1TB SATA III SAPP. RX 480...
Ne znam ni ja sta sam gledo, krivo sam napiso. Sastavit cu nesto pa pitat najbolje
Pozdrav, gledam da kupim novi PC, hvatam sad popuste oko blagdana ako ima kakvih. Do 2500KM, bez monitora. Zivim u Zg, inace iz Mostara, pa mogu...
Na taj nacin se bas i ne isplati, jedino ako licno donesu u kuferu..
Ako mi salje iz Usa u orginalnoj kutiji, onda moram platit carinu? I shipping..?
Zasto ljudi uglavnom uzimaju 120Gb SSD, kad za 70KM vise se moze dobit 240Gb? 120 nije malo?
Znaci grafika nikako u kofer? ona je najskuplja.. :roll:
Nisam znao da je transport tako nepouzdan.. Dobro oni dosta cesto idu vamo, do koje cifre mogu prenijet robe?
Zasto, nema garancije kod nas ili?
Evo bas citam post od pocetka i vidim da je netko na vasu preporuku uzeo istu konfiguraciju kao i ja (2008.godine) i gleda novu, samo prije godinu...
Zdravo, zivim u Hr, sad uvode ove fiskalne blagajne pa mi treba nekakav laptop za rad na poslu, tipa blagajna, znaci nista ekstra. Jel valja uzet...
U Zagrebu sam, sta mislite o ovom http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprem ... 34?tab=pod? Naso sam ga i za 4650kn. Ovaj gore MAkk je jedini imo...
Hmm, nitko ne odgovara.. Idemo traziti dalje, trazim neki gaming laptop do kojih 1300 KM, naravno grafa da je sto bolja.. Preporuke?