Separate names with a comma.
vjerovatno je DPF prezasićen. Možeš li provjeriti saturaciju ?
Lik je napisao da je za drugu generaciju procesora, znači nemože raditi sa tvojik procesorom a osim toga na ploči nema ni baterije a vidi se da...
Ja sam isto kod tog Malika nekad uzimao matičnu. Donesem kući sve sastavim, ne radi zvuk na matičnoj, nazovem ga kaže nije problem donesi...
Da li se nekome dešava da kad vam neko pošalje privatnu poruku automatski ste online iako niste ni pregledali poruku. Ovo važi samo za one koji...
Nešto su zeznuli sa bazom, svi artikli koji su u završenim i stariji su od 6 mjeseci, iste nemožeš ponovo objaviti, prijavljuje neku grešku "nije...
Ima ovaj u winwin-u: http://www.winwin.ba/usb-hub-7-porta-sa ... 47552.html Piše da ima na stanju.
Ploča vrijedi 90-100 KM samo zato jer ih nema, jer je 1156 socket. Tako se trenutno prodaju po PIK-u te ploče. A inače da je neki 1155 socket išla...
Imam ja MS Industrial MS KY400ATX P4 ako ti odgovara. 24 pinski je konektor i ima 2x SATA konektore. Cijena 15 KM. :)
F5
Desktop računar IBM Netvista 2289 Procesor: Intel Pentium4 2,8 GHz Memorija 1GB DDR Grafička kartica: Integrisana HDD: 40GB . Optika: DVD-RW LG...