Separate names with a comma.
Hvala drug ali nije to taj raspored https://www.amazon.sa/-/en/A4tech-G800V-Silent-Gaming-Keyboard/dp/B00H6FUSH2
Kao bice navika igram na strelice umjesto na WASD i neopdno mi je da su tipke koje dodju iznad strelica odmad iznad,bez praznog prostora,tj da je...
Ja se i nadam da ce biti 100$ jer to ce ostale timove koji izbacuju poluproizvode (velika vecina) inspirisati da urade isto sto ce biti pocetak...
Da te igre nemaju ogromne probleme sa elementarnim gameplay segmentima poput kretanja bez stuttera,nisanjenja bez lag/delaya a da izgledaju kao...
Problem su ove mladje generacije i generalno osobe koje nemaju samopostovanja Ja npr ne zelim da kupim igru koja je radjena na Unreal 5 engineu....
Prodavat ce se i da budu po 200$. Kada pogledas sve "van svake pameti" trendove koje gameri gutaju 80$ igre su nista.
Meni se ogadila radi onog "pocetnog" fijaska i laganja. Probao je skoro i ne ide,kombat mi nije zanimljiv,grafika nekako plasticna,modeli bilo...
Win 10 je i kod mene.
Da,sve po ps. Horizon forbiden west i Stalker 2 su u pitanju. Ovih dana kad stignem cu dici sistem vakat je i nadat se da ce sve biti ok. Trenutno...
Ja sam pazario RTX 5070 Ti od kolege mickey84 i nisam prosao bez problema sa driverima. Jedna igra prestala raditi,u drugoj znacajan lag i...
Prodajem Ryzen 7 3700X. Koristen. Cijena 100KM.
Krenuo konacno Elden ring. Samuraj. Kupio crafting kit i napravio bruku Bone arrow al ne mogu ih koristiti. Samuraj koristi longbow i strijele...
Satjeran u cosak opalio i pogodio. Do tog momenta ujednacena borba.
Prva runda bila kompetitivna do zadnjih par sec. Druga Pereira,treca lezanje na podu nakon Pereirine greske,cetvrta klasicno Izzijevo bockanje sa...