Separate names with a comma.
grafa nema dodatno napajanje , tj samo se usteka u AGP slot ... a evo obrisao sam drajvere misa i ponovo instalirao i za sad opet sve radi kako...
konfiguracija je malo starija , AMD athlon 1GHz , 512 SDRam , Ati Radeon 9250 , 300w napojna ... A sad nije ni do igrica , i kad youtube pokrenem...
Imam problema s misom ,ako je uopste on i u pitanju . Kad gledam neki video ili igram igre , mis pocne gadno "kasniti" na ekranu. Dok igra ili...
Eh ovak, vec kad sam zapoceo :) Prekjucer stavim drugu grafu i sve je bilo ok , frceralo ko ludo. Pa sam kontao strpati ovu 9250-ku u rernu :D...
prije mozda mjesec dana sam imao na ovom racunaru nVidia riva tnt2 modle 64/model 64 pro grafu :P i nikad nije pravila problema ... Pa sam nasao...
em temp grafe neznam :/ a procesora je ok . Hladnjak je pasivni na grafi tj. nema coolera
Racunar je stariji kao sto je i ova grafa , ali do sad nisam imao problema. Naime , prije nekoliko dana mi se poceo windows zamrzavati kad igram...
2. AMD + Nvidia
kontam ovih dana istal neki linux pa probati preko njega :S
nije oduvijek mi je to , jos kad sma imao i ADSL ...
sve sam i to probao i nepomaze :/ pokusao sam da iskljucim firewall , konto mozda on neda, ali nista ....
i to sam radio , ali nista ... :/
Mislim da ne prolazi