Separate names with a comma.
Na def postavkama bez oc omjer je 1:2.. 2 mi plocice rade na 5.5.5.15 a treca na 5.5.5.18 Sad sam stavio na FSB na 245 i DRAM Frequency na 667....
Hvala za link! Sad tek vidim sta znaci bolja memorija i kakve su ove ploce SE izdanja i dr. PS. Mozel neko objasnit najjednostavnije kako...
A vidim da cu cijene pale. Planiram da promjenim procesor, koliko bi mogo ovaj prodat? Planiram uzet E7300 u Genelecu 212KM. Do sada su mi sve...
Malo mi je komplikovamo memoriju sad mjenjat... proc radi mi na 2.45 za sada stabilno.. ne ocekujem neci veci OC.. Evo naso sam neka upustva za OC...
Evo cas radi, cas ne... al uspio sam nekako flashom ili ko zna cime al proradilo je... i na 2.4 sad radi bez problema... memorija je take ms :( i...
Navedena ploca i E2180 procesor. Planiram kupit novi proc a do tad pokusavam ovaj da klokam... U biosu kad stavim na "Manual" postavke da klokam...
Nisam mogo izabrat vecu od 1024x768 al uspio sam nekako nastimat sa ATI CP i rade sve rezolucije. Hvala ipak.
Koristim BEKO LCD kao monitor i imam problem sa rezolucijom u igrama. Tacnije u GTA4... Problem je sto mi XP prepozna kao Plug and Play Monitor i...
Ova graf je OC verzija, ima zalman na sebi i DDR4 je zar ne vrijedi vise?
Zar tako malo? U februaru sam graficku platio 400KM+
Eto sve je na prodaju. Lokacija je Lukavac
Imam par stvari za prodat... koliko bi mogo da dobijem za sledece: Graficka: GeForce 7300 GT Procesor: Athlon AM2 3200 Memorija: DDR2 667 1GB...