Zna li ko slučajno neki link na kojem bih mogao doći do podataka o automobilskoj industriji Sjeverne Afrike. Interesuju me isključivo automobili iz VW grupacije (Volkswagen, Škoda, Audi, Seat), mada bi mi bilo kakvi podaci i o samom tržištu dobro došli, o dilerima i importerima i sl.... Cijeli dan evo tražim, ali bezuspješno.
VW South Africa VW Club South Africa Koliko sa ja upoznat vw se ne proizvodi uopce u sjevernoj Africi, nego u Juzno Africkoj Republici.
Ma znam za Južnu Afriku, to su VW proizvodni pogoni, međutim mene interesuje isključivo Sjeverna regija i nije mi jasno da importeri (Alžir, Maroko, Libija, Tunis) koji su jači od cijele regije Rest Balkan nemaju svoje web site-ove. Ali zato sam i naveo da bi mi dobro došli i bilo kakvi drugi rezultati, prodajni i sl., ali nailazim samo na nekakve žurnale, loše stranice pune add-ova i beskorisne informacije od prije godinu-dvije. Treba mi taze info ..... U svakom slučaju Danke Anke
Hmmm, sjeverna afrika se više "loži" na francuska auta, valjda zbog kolonijalizma. a ono malo VW što uvoze, koliko znam, dolazi uglavnom iz Kine ili Mexika jer su tamo VW jeftiniji u odnosu na JAR. Ne sjećam se odakle je informacija, pročitao nekad u njemačkom Auto Motor und sport, pa je valjda mjerodavna