Evo originalan izvor ali ne znam da li je rip: http://acusccmod.weebly.com/blog/ier-ca ... 1-released Gledajuci stare postove, mislim da nisu nista ukrali. Svaki dan bude novih barem 3 modela na nekim AC MOD sajtovima tako da ih ripaju sigurno ali ima dobrih bildova od nule.
Da ima karijeru kako treba i mp rankiranje ala iRacing bila bi ocjena 11/10, ja kad god pogledam replay svoje voznje s*ebem se kako auto realno poskakuje na neravninama staze i kako imas osjecaj da vozis mrcinu od tonu i kusur, a ne neku igracku. Btw, u AC i iRacingu auto se ne vozi po stazi koju ti vidis. Staza tj cesta koju vidis je dosta, dosta pojednostavljena (low-poly) verzija, a u biti auto vozi po tom high-res laserom skeniranom 3D meshu koji se ne prikazuje. Valjda optimizacije i lakseg texturiranja radi. Zato se nekad u replayima vidi kako guma npr. upadne u asfalt koji vidis.
Da, ima smisla. Mislim da je na vecini dijelova staza 100% flat a opet ti ništa ne znaci da tekstura ima vise poligona dok ti je bitnija ta laserska high poly po kojoj voziš/koju osjetiš.
Skini ovaj HUD Dash, free je i savrseno radi sa ACom, a mocno imati obrtaje na mobitelu ispred. https://play.google.com/store/apps/deta ... z.hud_dash
Nice. Ja je još nisma pazario a izlizao sam hot lapping. Provrtit cu malo pCARS. Te GT klase su sa dobrim gripom pa se moze vise rizikovati.
Nesta su opasno u*rali sa pCarsom. Evo par screenova sto sam napravio prije par mjeseci, znaci sa dosta starijim buildom. 60 fps @ 1080p. Grafika extra. Sada, sve iste postavke, i nema sanse da imam 60 fpsa , AA kao da i nije upaljen, texture asfalta pune nekih kockica itd.
Meni je pCars uvijek izgledao lose, spominjao sam to vise puta ranije, odvrnes sve do kraja ali ni slicno njihovim trailer-ima.
Ajde nek mi neko baci link na pm da instaliram pa ako budem moglo(ne znam moze li se sa piratom) odigrat koju sa Vedom
Vedo - Jesi li provjerio da li je je igra pokrenula u DX11 modu ? Dole lijevo pored builda pise koji je DX. Ima slucajeva gdje ne dize DX11 i ako karta podržava. EDIT: