Ljudi , je li vama žao što se battlefield 1942 na našim serverima nije ispoštovao kako treba.ja za tim plačem svaki dan... Htio bih vas pitati , šta mislite (znam da su šanse nula) da koga zamolimo da nam podigne server za Battlefield 1942 (ali samo čista originalna igra , bez ikakvih dodataka ,jer prava ljepota igre jeste igrati sa stvarnim oružjem iz drugog svjetskog rata, a ne sa ovim moćnim i novijim) i da mi to igramo svakog vikenda. Znam da je možda ovo i bezveze pitanje i glupa želja ali to je remek djelo i ono se mora poštovati još 5 godina... A onaj ko mi sad kaže : joj pa to ti je stara igra . Bolje mu je da se ne predstavi jer ću ga naći i nabiti na kolac...stara , koliko god al nije starija od CS koji se dan danas fura.CS je najlošija igra ikad,bar za mene... Šta mislite o ovom mom prjedlogu...možda bi nam zuhdo podigao server za orgiginalnu igru.to Enis treba da vidi sa njim , ili EL dino...
hm Pa dobro.otom potom za CS.ja pitam sad za Battlefield... Opet CS ljudi najviše furaju po net klubovima.ko Battlefield je ipak kolko tolko zahtjevnija a računari u našim klubovima su kante... Možda bi nam Zuhdo mogao podignuti server za obični Battlefield 1942...
Ma nevalja taj Battle, star je . Zar nema niti jednogservera u BiH? Ogra li itko Wolfenstein: Enemy Territory?
bilo je nekih pokusaja da se jos ozivi BF42, no sve je propalo iz vise razloga: - DC mod - cesti (u ono vrijeme) patchevi koju su bili preveliki ljudima sa modemima Sad se igra samo Call of Duty i CS.. Srecom, ne igram ni jedno ni drugo
A koliko sam ja upoznat sa BF Logosoft ima svoj server ... Detaljno : http://www.lol.ba/gdocView.aspx?docid=1659&lang=ba&newView=true P.S Moj prijed. bi bio da igras na LoL serveru CoD-a ...jer imaju dva servera i svaku noc puna ...dolazi raje iz Hr. SCG...itd... A za BF ne znam ... Pozdrav,
Maa neeee... Mislio sam na Medal Of Honor - Call of Dutty (CoD) [Mislim da se tako pise] :wink: :roll: :arrow:
Zurba ovih dana .... >Sretna Nova 2004 (Dvije hiLJade i cetvrta)-(Dvije tisuCe i cetvrta)-(Dve hiljAde i cetvrta) :!: Sve u svemu mislio sam na CoD :wink: