BH UT PORTAL

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by AkirA, Sep 5, 2004.

 1. AkirA

  AkirA Novi član

  Pozdrav za Enisa kinga ;) i ostale UT fanove na ovom sajtu. Mnogo mi se raje javlja da pita zašto BH UT PORTAL ne radi više. Portal i dalje radi ali je na drugoj adresi http://akira.xs3.com urađen je redizajn i dosta toga portal ponovo normalno funkcioniše komentari i kritike su dobrodošli u ostalom treba mi dosta pomoći oko sajta. Svi koji su zainteresirani mogu se javiti na mail ili na forumu portala. AkirA TeaM radi na mapi DM-AkirA za UT 2004 treba nam još članova pa ako ste dobri u grfici i znate nešto oko izrade ut mapa dobrodošli ste u tim.

  Posjetite nas na adresi http://akira.xs3.com i učlanite se !!!!

  AkirA TeaM
  http://akira.xs3.com
  [email protected]
   
 2. Esh

  Esh HWB

  samo ostavi link na starom sajtu za novi, a svakako pogledaj novi info, rubrika "Where Gamers Dare To Ask" 8)
   
 3. AkirA

  AkirA Novi član

  8) sredio sam problem sa adresom sada se može pristupiti na sajt i preko stare adrese kao i nove ;) Znači adrese portala su :

  http://www.bh-utportal.r8.org

  http://akira.xs3.com

  Obadvije adrese rade ispravno !
  Pogledat ću info obavezno kralju čujemo se ;)

  AkirA TeaM
   
 4. strawa

  strawa Aktivista

  sto se tice mapa nije problem , samo recite sta treba pomoc pa ako se nadje vremena tu sam, a ima i nekih mojih mapa koje bi se mogle nabacit na stranicu ako vec nisu :)
   
 5. Esh

  Esh HWB

  malo reklame ne skodi 8)
   
 6. AkirA

  AkirA Novi član

  Ej Enise gdje ode ovaj strawa kaže ima mapa ovo ono ? kako to da ja nisam čuo za njega ili te mape ! Strawa ako imaš mapa pošalji ili daj link naći će se na portalu baš bi mi bilo drago da imamo nekog našeg mapera ;) Ja radim na DM-Akira prvi screenshotovi su na portalu možda uskoro izađe test verzija da vidim bugove pa pogledajte :shock: hehehe

  AkirA TeaM
  http://www.bh-utportal.r8.org/
  http://akira.xs3.com/
   
 7. Esh

  Esh HWB

  heh akira, pa mislim da smo to "raspravili" prosli put: ) ti nisi igrao online dok su klanovi bili aktivni tj nekad od 99 do 2k2..
   
 8. AkirA

  AkirA Novi član

  mmmmm kažete li nekad dobra stara vremena ? :shock: Možda je to sve ok bilo nekada ali sada ne mogu da nađem UT klana kod nas stvarno tužno a i igrača malo ima bar onih pravih :cry: Stvarno ne znam raju koja je prije igrala UT jer nisam igrao kod nas znam samo Gandalfa i Citzena sjećam se da su prije igrali u cyber spaceu igrao sam sa njima dva ili tri puta :roll: Što se UT mapera tiče ne znam nikoga stvarno ako ima neko ko je bar početnik u mapiranju neka se javi pomoći ću koliko mogu a i mom timu bi dobro došli neki novi talenti ;) Enise vidio sam da si aktivan po stranim UT forumima hehehe pomogao mi je onaj jedan tvoj savjet oko umoda hvala. Znaš ako je nekad i bilo UT scene ti si joj jedini ostao odan.

  BE REAL PLAY UNREAL
  AkirA
  http://www.bh-utportal.r8.org/
   
 9. Esh

  Esh HWB

  ma to je bilo tako davno da se samo ja sjecam : )
  salim se, jos uvijek tu i tamo odigram ctf-a..
   
 10. Lamagician

  Lamagician Komšija

  Da ne bi te UT scene ne bih visio i dan danas online igrajuci kojekakve igre...niti bih ikada zaigrao UT :)