Ipak nam Bakir sredio sa fifom Nece Bake dzabe tipkati mobitel na trebini Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Mislim da nema scenarija gdje ova nasa odbrana nece primit gol, tako da vjerovatno moramo igrati jos ofanzivnije
Osijedio sam gledajuci, kako nam je samo losa odbrana i tako je vec godinama. Dobro smo i prosli, nije malo dati tri gola Belgiji.
Steta. Nakon sto smo izjednacili na 3:3, ponadao sam se da opet mozemo preokrenuti rezultat. Ali..... Nadati se da Grcka izgubi od Kipra
Ne znam jesi li gledao utakmice?Možda nisi pa to govoriš ili si u totalnoj zabludi? Kakav crni Kipar kao da je to neka sila, košta nas igra na nivou San Marina već zadnje dvije godine. Košta nas to što smo nesposobni i neorganizovani i to se ogleda u svakoj sferi društva. I neće se stanje popraviti dok god živimo u zabludi i mislimo kako je sve OK i krivimo druge za svoje neuspjehe.
Gledao sam sve tekme i Kipar nas zeza 2x ciklusa. Prosli ciklus u Zenici nas dobili 2:1 a ovaj ciklus 3:2 dobili gdje smo vodili sa 2:0. Al realnost je da smo ispod prosjeka i nista vise. Da nas Ferguson vodi uzaludno bi bilo kad na papiru nemas kvalitet. Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Lose smo igrali u svakoj utakmici i smijesno mi je kako pred svaku utakmicu igraci i selektor imaju nerealna ocekivanja. Ja sam mislio da ce nas Belgija nabiti 0:3, i ovako je ispalo dobro. Treba komplet odbranu mijenjati, kao i golmana. Begovic mi je kanta, trom i izgubljen. U jednom trenutku ga je Besic napao, reko nakautirace ga
Ma ne bih rekao da je do Asmira, ne moze Asmir vazda vruc krompir vaditi. PA bilo je 10 udaraca od cega je skinuo 100% 7 zicera. Odbrane ni unutar 5m.
Begovic da nije skidao bilo bi i gore. Ne znam kakvu ste vi utakmicu gledali ako on ne valja. Drugo je što se igralo na oranici pa je izgledao kao slon kad se uvalja u blato. Selektor naravno nema moralne odgovornosti nikakve, što je standardna biljka našeg društva, pa niko ne daje otkaz dok ga se ne smjeni, a i tad smatra da nije do njega. Idemo na sljedeće kvalifikacije i novu rundu (ne)borbe za baraž.