Pih, kad sam vidio naslov teme, ja reko ti saznao sta novo ...kad nista :roll: Kako se sve odvija, najvjerovatnije nece nista biti od ADSLa u drugim gradovima, niti snizenja cijena/povecanja limita, ni do sljedece godine, mozda bude oko nove godine...ili januaru sljedece...najranije :roll:
Ja znam samo da ce ADSL doci prije u svaki grad nego u gorazde .Zato je njemacka zakon,FOR 0 OIHO dobijes sto ja svaku noc sanjam . Samo da mi je otici u njemacku na 1 god. :roll: :roll: ,bilo bi to :twisted: ......
Ma ja bi sve to sjekirom Ajde sto ADSL nema...ali ISDN!? ISDN ima, ali moraš se trznut po džepu...a opet to nije neka brzina...ali jebiga Bihnet je to, ipak to je digitala to je za njih novi pojam!
upravo, evo sad mi je dosao racun za telefon, 120 KM, od cega 27 ide na pretplatu, 10 porez, 6 rtv.. bleh
Hoce se mjenjati za moj racun? Nas HT jos vise dere nego vas BIHnet. Jednom smo uzeli izlist brojeva da vidimo koga smo to pobogu zvali....kad smo vidili tamo neki brojevi u austriji, sloveniji koje nikad nismo zvali. Nikad im dosta novca.