BIHnet: Internet postaje sve važniji izvor vijesti?

Discussion in 'Internet provideri, umrežavanje i web servisi' started by Esh, Apr 29, 2005.

1. Esh

Esh HWB

No shit?

http://web1.bih.net.ba/main.php?a=7&b=7&c=441

U pokusaju da popune prostor sa kvazi hibridnom portal transformacijom svog pocetnog sajta, na BIHnet-ovim pocetnim stranicama se i dalje objavljuju nevjerovatno smijesne vijesti, pa kada vam je dosadno, toplo preporucujem da skoknete do http://www.bihnet.ba te pokupite par bisera (all-time best je, naravno, bolji smo od hotmail-a)...

Naravno, sve to jasno pokazuje i kako BIHnet, odnosno Telecom raspolaze svojom nemalom dobiti, pa mozda ne bi bilo lose da na slijedecoj sjednici upravnog odbora umjesto o povecanju skromnih primanja razgovaraju o iskoristenju raspolozivih sredstava za poboljsavanje (ili bolje receno, uvodjenje) sadrzaja na Internet, koji oni, kao prvi, najveci, profesionalni, najbolji (ops) ISP bi trebali imati, ili ne?

Oni su, ipak, profesionalci :roll:

2. Sleeper

Sleeper Komšija

Profesionalci!

3. ming

ming Veteran foruma

Znaju Ljudi :mrgreen:

4. d0ga

d0ga Aktivista

ma najaci nea sta :D

5. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

nesto i valjaju dok je GPRS dzaba. :mrgreen:

6. ihti

ihti Novi član

u pocetku je bilo OK, ali sad smanjili brzinu pa se ne moze na net preko kompa jer je brzina ocajna....

7. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

Biće bolje.

8. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

meni gprs ide oko 5kb/s (mogu reci da mi se brzina povecala nego na pocetku). ali hebga posto nijedan mobitel ne podrzava kompresiju podataka, valja samo za stalni download. surfanje po stranicama je ocajno sporo. dobro je dok je dzaba, a poslije ce ionako biti preskupo. :?

9. einlanzer

einlanzer Aktivista

eh,ja sam od početka Free GPRS-a koristio samo WAP na mobitelu,s kompom nika nisam probao,ali svakako se više ne može koristiti jer je istekao testni period

10. d0ga

d0ga Aktivista

@Venomic ..
    moze se koristit al se placa, ako oces koristit sms na ovaj broj

PRIJAVA
    061/880088 osta ce samo doc :)

11. einlanzer

einlanzer Aktivista

uff,ne bih im plaćao...Svako koga je to zanimalo već je izfurao :smt001 Nabavio sam tada sebi nekoliko java igrica,aplikacije i to je to :mrgreen: