Da li postoji neki program za brzo extractovanje velikih fajlova. Koristim WinRAR i sa njim mi treba puno vremena da neki malo veci fajl raspakujem. Da li postoji neki program koji to brze radi od njega. Trazio sam po google-u, ali nista nisam nasao. Pomagajte pls.
Ne treba ti nista bolje,sve ti je to tu negdje. Winrar sasvim dobro radi svoj posao i nema potrebe da ga mijenjas nekim drugim. :wink:
Win Ace ti se koristi za visestruku (de)kompresiju fajlova velikog kapaciteta, sve ovisi od toga sta zelis kompresovati,odnosno,dekompresovati. Recimo,skinuo sam igru Thief 3 s neta,bila je podijeljena u 6 fajlova i sve skupa je bilo tesko oko 500MB. Bilo je pakovano u ACE-u. Neces vjerovati, raspakivanje je trajalo nekih pola sata,a sama igra je teska negdje oko gige i po. U svakom slucaju, probaj ako zelis.
WinACE nije za svakodnevnu upotrebu kao RAR/ZIP. Po meni, WinRar je najbolji program za arhiviranje i nema mu ravnog (7zip smece ne racunam). Ako hoces brze ekstraktovanje - kupi jaci proc i gotovo.
Pomažite a ne pomagajte.... WinZip ? Zar ga je svako zaboravio ? Ne koristim ga ni ja...ali je mozda brz TugZIP Probaj ih...ne znam kakvi su,pošto koristim WinRAR, ali ipak mislim da je on najbrži...kad već tražiš brže, eto ti...