Pozdrav za sve na forumu! Poprilicno sam novi i et imam koji problem da rijesim ali nigdje lijeka (ccc). Nego imam dva problema jedan je cd-rw a drugi (vazniji) je konekcija 1. Imam sony cdrw crx0811 i nikako da mi reze rw-cd ove (u nero info tool pise da moze ali nece) 2. Imam umrezena 5 racunara (klienti -winxp sp1) i jedan server (win2000 server). Server ima dvije mrezne karte od kojih je jedan ukljucena u ruter a druga u switch (LAN) tako da internet ide kroz server (ISA server). Eh sad svi racunari rade dobro (irc, msn, ie) samo sto jedan od njih hoce da ide igra na internetu (counter strike). Mreza je na svim clientima konfigurisana isto.... (negdje sam nacuo da trebam otvoriti neke portove al neznam kako) pozdrav
opet sam morao neke poruke brisati, behave yourself. ako nemate nesto konkretno dodati (komentarisati), ignorisite thread, hvala sad sto se tice tvojih pitanja armine: 1. pretpostavljam da spomenuti cd-rw uredno cita cd-ove? za pocetak ti mogu preporuciti da probas snimiti nesto preko alata poput alcohol 120%, clone cd, roxio easy cd creator. ako to ne pomogne, onda probaj naci neki novi firmware na sony stranicama te probaj uredjaj na nekom drugom racunaru. 2. sto se tice drugog pitanja, bojim se da ga nisam dobro razumio. 1 racunar se moze konektovati na cs servere, a ostali ne mogu?
Mislio je reći dobro svi rade ali neko hoće na tom jednom PC-u da igra CS preko neta i izgleda da mu to ne uspijeva.E sad koji CS jel obični 1.6 ili CSS :roll: .Nek on fino proba sa patchem i to je to.Ja nikada ništa nisam konfigurisao.A ako hoćeš da igraš CS Source to će teško ići (ili možda nikako).