upo sam u closed beta i mogu reci da je igra ni manje ni vise nego odlicna samo mi malo smeta sto se pokrece iz browsera
Kad' sam ja aplicirao al inista. Ovo je arena šuter ? Nema velikih mapa ? Mada vidim dali su akcenat na timsku igru ala u BF-u.
ma timska igra jedino kad ti treba da se izveres na kakav zid i slicno, tad ti treba jos jedan igrac i ide kao neka animacija penjanja a igra je solidna, jutros dobio mail za closed betu i igrao nesto sitno, uglavnom koliko sam igrao zakljucak je recon klasa, onaj ruski svd snajper i kolji sve redom, na svakoj mapi (bar ovih nekoliko sto sam ja igrao) ima bar 2-3 mjesta gdje se mozes pozicionirati i skidati ih u naletu po 3-4 odmah :mrgreen:
čim su otvorili pozivnice, poslao mail i nikad mi nisu uputili poziv. kad je krenula closed beta, ponovo poslao s drugog maila, opet ništa.
^ ajd igrat ces je nekad, da si iz vogosce davno bi ti ovo poceo igrati :mrgreen: al nema sanse dogurati iznad 3. mjesta na kraju partije, koliko god da ih ubijes oni sto igraju igru od pocetka su ih ubili bar duplo vise, danas odigrao nekoliko partija i otprilike svaka se zavrsila ovako:
probao danas na steamu, jel ovo jos u nekakvoj beti? lose bezveze, ne mozes lika ubiti i to ubijes ga na srecu
Battle Royale new trend. Svidja mi se fazon BR-a, i dobro je imati par alternativi, jos bolje ako su f2p.